[ X ]
FRESH
Emily Ratakjowski renunţă la haine de dragul afacerilor! Imagini interzise ...
MAREA EUROVISIONEALĂ 2019: Astăzi îi poți CUNOAȘTE DIRECT pe Anna ...
Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI ...
Cum arată fiul ”neştiut” al lui Michael Jackson? Blanket a împlinit ...

Melania Trump, gazda evenimentelor pascale de la Casa Albă. Vântul i-a stricat apariția primei-doamne!

A doua zi de Paște, Melania Trump a organizat ”Easter Egg Roll”, un eveniment devenit tradiție la Casa Albă. Alături de prima-doamnă a Americii a fost, evident, președintele american Donald Trump, dar și o parte din copiii acestuia, precum Barron Trump, Tiffany Trump, Donald Trump Jr. și soția lui înstrăinată, Vanessa Trump.

Vântul i-a dat bătăi de cap primei-doamne a Americii! Melania Trump s-a luptat cu vântul răzleț pentru a-și păstra coafura intactă în cadrul evenimentului organizat la Casa Albă, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paști. Îmbrăcată într-un palton Burberry, din cașmir, într-o nuanță de albastru pastel, Melania Trump a organizat o competiție amuzantă pentru copiii înalților funcționali de la Casa Albă, pentru care Donald Trump a felicitat-o.

De altfel, în mijlocul acestui eveniment, Donald și-a făcut timp pentru a-i planta un sărut pe obraz soției sale, în semn de mulțumire pentru implicarea și organizarea unui eveniment atât de reușit. Momentul a fost savurat de toți cei prezenți, fiind dovada că relația dintre cei doi soți s-a mai detensionat în ultima vreme, deși fosta amantă a președintelui american a oferit, săptămâna trecută, un interviu sincer în care și-a recunoscut aventura cu acesta.

La eveniment a fost și Vanessa Trump, nora lui Donald Trump care a anunțat, luna trecută, că depune actele de divorț de Donald Trump Jr. Aceasta a părut în relații extrem de cordiale cu fostul ei soț, în timp ce-și urmăreau micuții participând la acest eveniment. La fel de animată de atmosferă era și Tiffany, care, cel mai probabil, și-a ajutat mama vitregă la organizarea acestei competiții. Singurul care nu părea că se distrează a fost Barron Trump, fiul Melaniei și-al lui Donald, pe care l-am văzut destul de rar în public la festivități ce țin de Casa Albă. Marea absentă a fost Ivanka Trump, fiica cea mare a președintelui, și familia sa.


APR 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...