[ X ]
[ X ]
FRESH
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o a doua ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...

Melania Trump nu a sărbătorit Valentine's Day alături de Donald Trump! Au apărut zvonuri că ar avea un iubit

Au apărut recent multe zvonuri conform cărora Donald Trump şi Melania sunt la un pas de divorţ. Cei doi nu au petrecut nici Valentine’s Day. Oare speculaţiile despre relaţia lor cam şubredă sunt adevărate?

La fiecare apariţie, Melania Trump uimeşte. Este vorba despre ţinutele sale absolut perfecte, despre silueta ei de fotomodel. Mulţi critici au remarcat de-a lungul anilor că Prima Doamnă a Americii parcă întinereşte. Este într-o formă de invidiat pentru care face sacrificii.

A surprins de Valentine’s Day. Aceasta a vizitat Children’s Inn – Washington. S-a distrat de minune cu copiii de acolo, a făcut poze, i-a ajutat la decorat prăjiturile, i-a înveselit pe micuţii aflaţi în suferinţă. Cu zâmbetul ei i-a făcut şi pe ei mai fericiţi. Melania Trump nu a uitat însă de dresscode-ul dintr-o aşa zi a iubirii. Ea a ales să poarte o rochie-palton, din piele roşie. A sortat-o cu o pereche de pantofi roşii.

Se pare că Ziua Îndrăgostiţilor nu a petrecut-o deloc alături de Donald Trump. Oare relaţia lor o să se destrame curând? Cei doi s-au văzut foarte puţin, când părăseau Casa Albă, dar întreaga zi au petrecut-o separat.

Probleme în căsnicie pentru preşedintele american Donald Trump. Potrivit publicaţiei online International Business Time, soţia sa, Melania, ar avea un iubit.

Amantul Melaniei Trump ar fi vorba despre şeful securităţii magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Tower, din New York. Dezvăluirea este făcută de o scriitoare americană, care susţine că acesta este şi motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soţul ei a devenit preşedinte.

Cei doi soţi ar fi convenit atunci să păstreze aparenţele până când Donald Trump îşi încheie mandatul de preşedinte.

okmagazine.ro


FEB 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...