[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Adelina Pestrițu, despre chinul operației la nas: «Aveam impresia ...
Natalia Gordienko A DEZVĂLUIT UN SECRET – ce a ajutat-o mult la naștere! ...
Fiica unui deputat, care a avut 134 DE KILOGRAME, face DEZVĂLUIRI: ...
Se gândește să apeleze LA ESTETICIAN! Antrenoare de fitness: „Ce e ...

Mesajul Mihaelei Rădulescu, pentru fiul ei adolescent. „Orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină”

Mihaela Rădulescu a publicat pe Instagram o scrisoare emoționantă adresată fiului ei, în contextul coronavirus, în care îi vorbește despre viața de cuplu.

Pentru că această perioadă i-a oferit prilej pentru a medita la multe aspecte, inclusiv viața de cuplu, greu pusă la încercare de autoizolare în multe cazuri, Mihaela Rădulescu i-a scris o scrisoare emoționantă fiului ei adolescent, Ayan, pe care a publicat-o pe Instagram.

A avut loc o schimbare de planuri. Uită ce ți-am spus despre faptul că într-o zi îți vei găsi iubirea vieții tale. Vrei vrea să analizezi un singur lucru – dacă această carantină merită, ajută la ceva. Aș spune că orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu 2 săptămâni de carantină, ca la carte. S-ar putea să te și gândești să împrumuți copiii altora pentru 2 săptămâni. Să gătești, să ai grijă de copii fără a avea o bonă, să cureți casa fără a avea o menajeră, să speli rufele, să ai grijă de ea fără a avea niciun fel de stilist. Și niciodată nu vă mutați împreună într-o casă care nu are două băi. Zic și eu… deoarece singurul lcuru bun în astfel de situații urâte este cât de mult poți învăța din ele. Cu dragoste, Mama’, a fost mesajul transmis de Mihaela Rădulescu.

libertatea.ro


MAR 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...