[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

Michelle Obama, apariție senzațională în costum de baie. Cum arată fosta Primă Doamnă într-o ipostază altfel!

Am văzut-o îmbrăcată în haine elegante, la întâlniri de nivel înalt, ori în ținute casual sau făcând sport în colanți și cu adidași în picioare, dar rar a fost zărită la plajă.

Ei bine, una dintre cele mai îndrăgite foste Prime Doamne de la Casa Albă este acum liberă să se distreze așa cum vrea, mai ales că a scăpat de protocolul care, probabil o împiedica să apară îmrbăcată sumar.

Chiar dacă succesorarea sa, Melania Trump a pozat nud în tinerețe, iar poporul american a putut să o vadă în cele mai incendiare ipostaze, Michelle Obama a fost întotdeauna o femeie cu bun-gust, care a știut să se situeze pe linia de plutire și să nu depășească granițele decenței cât timp a locuit alături de soțul său la Casa Albă, dar și după încheierea mandatului de președinte.

În același stil au fost educate și cele două fiice ale sale, Natasha (16) și Malia (19), care au stat departe de viața mondenă și s-au ferit de blițurile paparazilor.

Cu toate acestea, o ieșire la plajă nu face rău nimănui, iar Michelle Obama și fiicele sale chiar au cu ce se mândri pentru că arată impecabil în costum de baie.

Michelle a fost surprinsă în această ipostază în luna ianuarie, înconjurată de prietene și de fosta consilieră a administrației Obama, Valerie Jarrett, în același timp, fiica sa cea mică, Sasha, se distra tot în costum de baie, dar pe o plajă în Cancun.

michelle


FEB 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...