[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Miley Cyrus, dezvăluiri despre căsnicia cu Liam Hemsworth. Artista recunoaște că încă e atrasă de femei

Miley Cyrus a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Liam Hemsworth, pe care a descris-o ca fiind „confuză, complexă și modernă”. De asemenea, artista a dezvăluit că încă este atrasă sexual de femei.

Cântăreața s-a căsătorit cu Liam în luna decembrie a anului trecut, la 10 ani după ce s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song”. În pofida căsniciei ei hetero cu Liam, Miley, în vârstă de 26 de ani, susține că încă este „atrasă sexual de femei” și că oamenii sunt deseori confuzi de mariajul ei „complex și modern”.Ea a povestit totul în paginile revistei americane Elle, pentru care a realizat un pictorial incendiar. Cyrus a declarat pentru revista Elle US că se identifică ca fiind bisexuală.

ell

Cred că este confuz pentru oameni să mă vadă căsătorită. Dar relația mea este unică. Și nu cred că o să permit vreodată oamenilor acolo deoarece este atât de complexă și modernă și nouă încât nu consider că este un loc pe care oamenii l-ar înțelege. Vreau să spun, oamenii chiar cred că sunt acasă și gătesc cina? Mă aflu într-o relație hetero, dar încă sunt foarte atrasă sexual de femei. Am luat o decizie de partener. Aceasta este persoane care știu că mă susține cel mai mult. Cu siguranță nu mă încadrez într-un stereotip al rolului de soție. Nici nu îmi place acest cuvânt”, a declarat Miley Cyrus pentru revista pe coperta căreia va apărea în luna august.

ciu

De asemenea, artista a vorbit despre rolul pe care femeia pare să îl aibă în această lume. „Toată lumea se așteaptă ca noi să populăm planeta… Și când asta nu face parte din planul nostru sau nu este scopul nostru suntem criticate și judecate și există atât de multă furie încât încearcă să schimbe legile pentru a te forța să faci asta – chiar dacă rămâi însărcinată într-un mod violent”, a spus cântăreața, citată de The Mirror.

miley

Dacă nu vrei copii, oamenii te compătimesc, ca și cum ai fi o nenorocită fără inimă, incapabilă să iubească. De ce suntem antrenați să credem că iubirea înseamnă să te pui pe locul secund și pe cei pe care îi iubești pe primul loc?”, a subliniat ea.

czrus

Miley și Liam și-au început relația în anul 2010, iar doi ani mai târziu s-au logodit. În 2013 s-au despărțit dar s-au împăcat după trei ani, când au confirmat că s-au logodit din nou. Cei doi s-au căsătorit în casa lor din Tennessee anul trecut.

unica.ro


IUL 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...