[ X ]
[ X ]
FRESH
Motivul pentru care Prinţesa Diana nu a mai purtat niciodată brandul ...
Voi știți ce este cel mai important în A FACE O MĂMĂLIGĂ? Un fost ...
O prezentatoare TV – MĂMICĂ pentru prima dată! FOTO//
Colaborare MULT AȘTEPTATĂ! Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat ...

Milla Jovovich, de nerecunoscut din cauza sarcinii

E fericită, dar în acelaşi timp se teme! Milla Jovovich aşteaptă să aducă pe lume a treia fetiţă. Actriţa e nerăbdătoare să nască la sfârşitul lunii ianuarie. Însă îi e frică să nu se întâmple ceva cu copilul.

După ce, în urmă cu doi ani, a suferit un avort, după patru luni de sarcină, Milla Jovovich (44 de ani) este foarte precaută. Când a rămas însărcinată cu al treilea copil, anul trecut, s-a bucurat, dar în acelaşi timp s-a speriat. Îşi dorea să-şi mărească familia, însă şi-a amintit de pierderea sarcinii şi cât de mult a suferit din această cauză. “Nu voiam să mă ataşez prea mult de fiinţa din pântece. Să nu se întâmple ceva cu ea, cum s-a întâmplat atunci, şi am fost distrusă”, a povestit diva.

Milla a avut o sarcină dificilă, s-a îngrăşat 22 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut. Însă nu îi pasă că s-a umflat şi că s-a urâţit din cauză că este însărcinată. Cel mai important este pentru ea ca al treilea copil, despre care a aflat că va fi fetiţă, să vină cu bine pe lume şi să fie sănătoasă. Milla mai are două fete, Ever, în vârstă de 12 ani, şi Dashiel, în vârstă de 4 ani, din căsnicia cu scenaristul şi regizorul Paul W. S. Anderson (54 de ani).

m215-foto1-140-270-profimedia-0491533911

Actriţa l-a cunoscut pe soţul său, în 2002, în timp ce turnau împreună filmul „Experiment fatal”. Însă s-au căsătorit abia în august 2009 într-o ceremonie intimă, care a avut loc în casa lor din Beverly Hills. Milla Jovovich a mai fost măritată cu regizorul francez Luc Besson (60 de ani), între 1997–1999, şi cu regizorul britanic Shawn Andrews (54 de ani), pentru puţin timp, în 1992. Vedeta are o avere de 40 de milioane de dolari.

click.ro


IAN 17, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...