[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum face Anda Adam bani pe timp de criză: "E o afacere care se mişcă"
Nutriționistul ATENȚIONEAZĂ asupra efectelor negative ale DIETEI FORȚATE: ...
NU ARE INSPIRAȚIE! Cătălina Carauș: „Nu mi s-a mai întâmplat de mult ...
Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă ...

Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă

Prințul William și Kate Middleton nu se țin niciodată de mână, acum au o nouă dilemă: de ce Ducele de Cambridge nu poartă nicioată verighetă?

În 2010, când a fost cerută de soție, Kate Middleton a fost surprinsă cu un inel de logodnă spectaculos, a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante, dar și cu o puternică valoare sentimentală pentru Prințul William. A fost inelul de logodnă al mamei sale, Diana de Wales, decedată în 1997.

Un an mai târziu, în 2011, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuase care a avut loc la catedrala Westmister din Londra, în fața a peste 1.900 de invitați. Ceea ce puțini știu, însă, este că în ziua nunții nu a existat un schimb de verighete, deoarece Prințul William a decis să nu poarte una. El a declarat atunci că nu i se pare o tradiție obligatorie, ci mai degrabă un obicei demodat.

Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală”, a transmis și Palatul Kensington într-un comunicat pentru a nu mai lăsa loc speculațiilor.

În schimb, Kate Middleton a vrut să poarte acest însemn al cununiei sale cu prințul. Verigheta ei a fost confecționată dintr-o bucată de aur de către Casa de bijuterii Wartski din Țara Galilor, cea care a confecționat și verighetele părinților Prințului William. Așa cum cere tradiția, aurul a fost oferit de către Regina Elisabeta a II-a.

unica.ro


MAI 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...