[ X ]
FRESH
Despărţire-şoc la Hollywood! Şi-au spus „Adio!” când toată lumea se ...
Diana Brescan – la piscină! Ce IMAGINI PROVOCATOARE a publicat!
Și-a descoperit O NOUĂ PASIUNE! Dina Cebotari: „Acestea sunt create ...
Kim Kardashian s-a tuns! Iat-o cu noua coafură şi cu un outfit sexy ...

Motivul pentru care Prințul William nu poartă niciodată verighetă

Prințul William și Kate Middleton nu se țin niciodată de mână, acum au o nouă dilemă: de ce Ducele de Cambridge nu poartă nicioată verighetă?

În 2010, când a fost cerută de soție, Kate Middleton a fost surprinsă cu un inel de logodnă spectaculos, a cărui piatră este un safir albastru înconjurat de mici diamante, dar și cu o puternică valoare sentimentală pentru Prințul William. A fost inelul de logodnă al mamei sale, Diana de Wales, decedată în 1997.

Un an mai târziu, în 2011, Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuase care a avut loc la catedrala Westmister din Londra, în fața a peste 1.900 de invitați. Ceea ce puțini știu, însă, este că în ziua nunții nu a existat un schimb de verighete, deoarece Prințul William a decis să nu poarte una. El a declarat atunci că nu i se pare o tradiție obligatorie, ci mai degrabă un obicei demodat.

Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată şi preferă să nu o facă nici acum. Este pur şi simplu o alegere personală”, a transmis și Palatul Kensington într-un comunicat pentru a nu mai lăsa loc speculațiilor.

În schimb, Kate Middleton a vrut să poarte acest însemn al cununiei sale cu prințul. Verigheta ei a fost confecționată dintr-o bucată de aur de către Casa de bijuterii Wartski din Țara Galilor, cea care a confecționat și verighetele părinților Prințului William. Așa cum cere tradiția, aurul a fost oferit de către Regina Elisabeta a II-a.

unica.ro


MAI 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...