[ X ]
FRESH
Dan Negru a căzut de pe scară. Cum s-a întâmplat totul. „A venit salvarea”
Poliția de Frontieră CONFIRMĂ: Moș Crăciun a trecut frontiera de stat! ...
Dorian Furtună lansează, oficial, NOUA SA CARTE. Iată când va avea ...
Anișoara Puică pregătește O NOUĂ PIESĂ... „de o dulcime rară”!

MULT S-A CHINUIT Andreea Esca să-şi cucerească soţul, dar a reușit!

Andreea Esca şi Alexandre Eram au sărbătorit, miercuri seară, Ziua Îndrăgostiţilor printr-un eveniment, organizat de celebra vedetă. Cei doi şi-au aşteptat invitaţii, timp în care şi-au aruncat zâmbete şi priviri ca doi adolescenţi. Ştirista şi omul de afaceri francez formează un cuplu de 18 ani, dar puţini ştiu cât de anevoios a fost drumul vedetei Pro Tv până să ajungă să-şi cucerească soţul, notează www.click.ro.

Relaţia Andreei Esca cu Alexandre Eram a debutat cu greu sau mai bine spus cu multe eforturi din partea vedetei Pro Tv, care a fost foarte insistentă în a-l detrmina pe omul de afaceri să o accepte în viaţa lui. La evenimentul de miercuri seară, în care ştirista şi soţul ei au celebrat dragostea, a fost limpede pentru toată lumea că deşi formează un cuplu de aproape două decenii, cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. 

Într-un interviu din urmă cu doi ani, vedeta povestea că şi-a cunoscut soţul la o petrecere, dar că a muncit mult pentru a-şi clădi relaţia solidă pe care o are astăzi. 

”L-am văzut așa de frumos, și am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soție a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentația noastră la Pro Tv pe vremea aceea și mi-a zis: știu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ți-l prezint? Îl cheamă Alexandru. Da, îi zic. L-a chemat și am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii. Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoștea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franța, avea varianta să se ducă într-o țară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină și să ajute țara să se dezvolte. Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu țara noastră, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăiește la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună și mie, că trebuie să merg neapărat. M-am dus la fabrică, m-am prefăcut interesată de tot ce e acolo, dar el nu m-a sunat. Ne-am mai dus o dată, tot degeaba… Apoi am auzit că pleacă în vacanță și am înțeles că era într-o relație. Am văzut că nu reacționează în niciun fel, dar eu am mai încercat. Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă și zic: taci că îl sun acum și îi spun că îmi trebuie ușă, că aveau și uși la fabrica aceea”, a povestit Andreea, într-un interviu pentru revista Tango / Marea Dragoste.

Potriveala de acasă nu s-a potrivit însă cu cea din târg, iar Alexandre Eram a trimis pe cineva să rezolve solicitarea Andreei. ”N-am rezolvat nici mergând la standul de baterii Fulmen pe care îl aveau la Saab, deși m-am dus în fiecare zi să fac reportaje acolo… Ba chiar la stand, într-o zi, era și cu fata aia cu care era el atunci… Era superbă. I-am zis «Bună» și am plecat. La un moment dat l-am invitat la jurnal. N-a venit, a zis că nu poate. Până la urmă, văzând că nu vrea și nu vrea, a început să îmi iasă din cap. Mi se păruse că făcusem tot ce puteam să fac. Am lăsat undeva în spate proiectul și mi-am văzut de viață”, a completat ştirista.

Planetele s-au aliniat aşa cum trebuie când vedeta abia dacă se mai aştepta. La câteva luni distanţă l-a reîntâlnit pe soţul ei, care i-a răspuns pozitiv.

Cei doi au împreună doi copii, Alexia şi Aris. 

esca1


FEB 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...