[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

Naomi Campbell a purtat o ţinută bizară, prin care i-au văzut bikinii, la o petrecere de după BAFTA. Liam Payne a fost cu ea! FOTO//

Nu s-a prezentat ca-n alţi ani pe covorul roşu al decernării premiilor BAFTA, dar n-a lipsit de la un after-party al evenimentului.

Vorbim despre Naomi Campbell (48), care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ieşi în evidenţă la Vogue and Tiffany & Co Fashion and filmy party, în Mayfair. A sosit alături de iubitul tinerel, dar a avut grijă şi să poarte o ţinută revelatoare.

Naomi şi-a făcut apariţia la respectiva petrecere într-o rochie albă, semi-transparentă, care-i lăsa la vedere bikini. E inutil să spunem că toţi cei din jur au fost atraşi de zeiţa podiumului, având în vedere că purta un astfel de outfit.

Cât despre iubitul ei, Liam Payne, chipurile, cei doi s-au fi certat cu câteva ore înainte de petrecere. Motivul? Naomi nu voia să se afişeze public în calitatea de cuplu, în timp ce Liam susţinea că n-au nimic de ascuns. Până la urmă, paparazzi i-au surprins la aceeaşi petrecere, însă au venit şi plecat separat, la distanţă de câteva minute. Pe cine cred ei că păcălesc?

liam-payne

okmagazine.ro


FEB 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...