[ X ]
FRESH
Ana Cazacu – PRIMA FEMEIE „DE OȚEL” din Moldova: „3.8 km înot, 180 ...
E însărcinată în 33 de săptămâni și CONTINUĂ SĂ LUCREZE! Model: „Sunt ...
Adoră sportul, dar poate practica DOAR ACEST TIP! Ludmila Bălan: „Din ...
7 zodii greu de iubit. Îți vor da mari bătăi de cap

Naomi Campbell a purtat o ţinută bizară, prin care i-au văzut bikinii, la o petrecere de după BAFTA. Liam Payne a fost cu ea! FOTO//

Nu s-a prezentat ca-n alţi ani pe covorul roşu al decernării premiilor BAFTA, dar n-a lipsit de la un after-party al evenimentului.

Vorbim despre Naomi Campbell (48), care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a ieşi în evidenţă la Vogue and Tiffany & Co Fashion and filmy party, în Mayfair. A sosit alături de iubitul tinerel, dar a avut grijă şi să poarte o ţinută revelatoare.

Naomi şi-a făcut apariţia la respectiva petrecere într-o rochie albă, semi-transparentă, care-i lăsa la vedere bikini. E inutil să spunem că toţi cei din jur au fost atraşi de zeiţa podiumului, având în vedere că purta un astfel de outfit.

Cât despre iubitul ei, Liam Payne, chipurile, cei doi s-au fi certat cu câteva ore înainte de petrecere. Motivul? Naomi nu voia să se afişeze public în calitatea de cuplu, în timp ce Liam susţinea că n-au nimic de ascuns. Până la urmă, paparazzi i-au surprins la aceeaşi petrecere, însă au venit şi plecat separat, la distanţă de câteva minute. Pe cine cred ei că păcălesc?

liam-payne

okmagazine.ro


FEB 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...