[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

Naşa Delia îşi botează nepoata duminică! De ce tradiţie nu va ţine cont

Petrecerile se ţin lanţ în familia Deliei! După ce au sărbătorit împreună Paştele la casa de vacanţă a artistei, duminică (15 aprilie) părinţii artistei, alături de sute de invitaţi o vor creştina pe cea mai mică membră a familiei. Este vorba despre Jessica, fetiţa Oanei. Părinţi spirituali vor fi Delia şi soţul ei Răzvan Munteanu, scrie www.click.ro.

Pregătirile pentru botezul micuţei Jessica au intrat în linie dreaptă. Părinţii fetiţei au reuşit să pună la punct toate detaliile de care s-au ocupat personal, mai ales că evenimentul va fi unul grandios. Părinţii au vrut ceva intim, dar au ajuns să facă liste cu sute de invitaţi.

„Am avut noroc cu mamele noastre, a mea şi a lui Răzvan (n.r. Mihuţ), care au stat cu băţul pe mine. De la o masă la restaurant, am ajuns la o mini nuntă. Avem nişte naşi foarte ocupaţi şi nu cred că voi vă imaginaţi că Delia, care fuge de la un concert la altul, de la o emisiune la altă filmare şi la probe de haine, are timp să ajungă în oraş să cumpere lumânări… Eu m-am ocupat de tot. Am organizat botezul după după programul lor şi aceasta a fost singura lor duminică liberă. A doua zi, Delia şi Răzvan vor pleca undeva, cum pleacă ei. Nu vom avea băiţa de a doua zi, aşa cum se obişnuieşte”, a spus Oana Mihuţ la emisiunea „Răi, da buni”, prezentată de Mihai Morar la Antena Stars. Sora vedetei a povestit că Jessica are o relaţie specială cu mătuşa ei, care practic o adoră. „Nici eu nu mă aşteptam ca Delia să se lipească aşa de Jessi. Să o alinte şi şi o ciupească de obrăjiori, pentru că nici mie înainte să am copil, nu mă dădeam în vânt după alţii”, a completat Oana.

Oana Miheţ a publicat pe reţelele de socializare o imagine cu rochiţa de prinţesă pe care o va îmbrăca Jessica. Ţinutei albe, sora vedetei i-a asortat o pereche de pantofiori în aceeaşi nuanţă.

Oana Micuţ a născut prin cezariană a doua zi de Crăciun (26 decembrie 2017).

botez_11


APR 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...