[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit! Nunta lor a ținut trei zile!

Nuntă ca-ntr-un film de la Bollywood pentru Nick Jonas și Priyanka Chopra! Cei doi au avut parte de un weekend de poveste la propria nuntă, care a îmbinat tradițiile indiene cu cele americane. Sute de persoane au luat parte la celebrarea dragostei dintre cele două vedete.

Solistul Nick Jonas (26 de ani) și actrița Priyanka Chopra (36 de ani) s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc la Palatul Umaid Bhawan din Jodphur, India, țara de origine a miresei. Ținutele mirilor au fost făcute pe comandă și au purtat semnătura lui Ralph Lauren, la fel ca și cele ale alaiului de nuntă.

Nick și Priyanka, câștigătoare a titlului Miss World 2000, au celebrat cel mai important moment al vieții lor de cuplu într-o dublă ceremonie ce a îmbinat tradițiile americane cu cele hinduse, iar petrecerea nu a dezamăgit.

nick_jonas_priyanka_chopra_nunta

“Oamenii vor avea nevoie de o vacanță după această nuntă”, spunea Priyanka Chopra cu doar câteva zile înainte de a deveni doamna Jonas. Și pare că a avut dreptate, căci energia și voia bună au fost la ele acasă. După o ceremonie creștină oficiată de tatăl mirelui, s-a dat startul petrecerii indiene și a ritualurilor specifice. S-a cântat, s-a dansat, s-au organizat partide de șah și cricket, iar invitații au primit daruri scumpe. Petrecerea de trei zile și trei nopți a costat nu mai puțin de jumătate de milion de dolari.

Un lucru care i-a unit și mai mult pe Nick și Priyanka este faptul că familiile lor se înțeleg de minune, lucru dovedit și în timpul ceremoniei Sangeet, o seară în care rudele s-au întrecut în muzică și dans, care s-a lăsat cu multe râsete și culoare.

priyanka_nick

„Unul dintre cele mai deosebite lucruri pe care ni le-a oferit relaţia noastră este o înţelegere între familii, care îşi iubesc şi îşi respectă reciproc credinţa şi cultura. Iar plănuirea nunţii noastre ţinând cont de ambele tradiţii a fost uimitoare“, au transmis cei doi soţi.

Cum în era modernă cele mai multe lucruri încep pe internet, acesta este și cazul relației dintre Nick și Priyanka. Solistul, fost membru al trupei Jonas Brothers, și-a luat inima în dinți și i-a trimis reginei frumuseții un mesaj pe Twitter, în septembrie 2016, însă întâlnirea față în față s-a produs de abia la petrecerea Vanity Fair de dupa Premiile Oscar, în 2017. Nick nu a pierdut deloc timpul, s-a așezat într-un genunchi și i-a spus actriței: “Ești reală. Unde ai fost toată viața mea?” Chiar și așa, prima lor apariție publică în calitate de cuplu a avut loc în luna mai a acestui an. În luna august erau deja logodiți, iar la începutul lui decembrie au devenit soț și soție.

nick_priyanka

click.ro


DEC 3, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...