[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...
SURPRIZĂ DE PROPORȚII, de ziua sa! Anatol Durbală: „Nu mă gândeam ...
Nu a stat departe de frigider, dar A FĂCUT SPORT ACASĂ! Dianna Rotaru ...
Când candidezi LA FUNCȚIA DE PREȘEDINTE? Emilian Crețu A RĂSPUNS: ...

Nicole Kidman, shooting neaşteptat, fără celebrele ei plete blonde: iată cum arată actriţa cu tunsoarea pixie

Adio, plete blonde! Actriţa de 52 de ani din “Big Little Lies” a apărut aşa cum nimeni nu credea că o va vedea: cu părul tuns scurt.

Nicole nu a renunţat, însă, la părul ei lung. Look-ul pixie a fost adoptat special, cu ajutorul unei peruci, doar pentru shootingul special realizat de revista Vanity Fair, pe coperta căreia Kidman a fost invitată să apară pentru a zecea oară.

O alegere surprinzătoare, dar inspirată, care a făcut-o să arate atât de fresh, după cum se vede în pozele de mai jos.

Ce privilegiu să apar a zecea oară pe coperta voastră!”, a răspuns australianca, împărtăşind cu cei de la Vanity Fair cum decurge viaţa ei în Nashville, alături de soţul Keith Urban şi fiicele lor, Sunday, de 10 ani, şi Faith, de 8 ani.Mai exact, o viaţă de familie cât se poate de liniştită, din care nu prea face parte social media – o regulă impusă chiar de Kidman.

“Copiii nu au telefoane şi nu le dau voie să aibă conturi de Instagram. Vreau să le impun nişte limite”, a explicat mama Nicole.

Cu sau fără Instagram, însă, cele două fiice ale sale sunt deja interesate de actorie. Iar Nicole spune că vrea să le încurajeze în această direcţie, un lucrur extrem de important, de care ea n-a avut parte.

Pe mine nimeni nu m-a motivat ca actriţă. Mai degrabă aş putea spune că au încercat să mă împiedice, să mă demoralizeze…” Totodată, Nicole a povestit pentru cei de la Vanity Fair şi cum au decurs filmările pentru sezonul 2 al serialului “Big Little Lies”, care va începe pe 9 iunie.

okmagazine.ro


APR 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...