[ X ]
FRESH
Ce se mândreşte Andra cu fetiţa ei! Eva i-a moştenit talentul muzical ...
Laura Vetty, despre FLORII și NUMELE EI: „Îmi place foarte mult, nu ...
Interpreta Viorica Lupu a dezvăluit cum I S-A ALES NUMELE: „Sunt unica ...
Margareta Răducanu, despre NUMELE EI „DE FLOARE”: „Bunica mi l-a ales. ...

Nimeni n-a sesizat când Harry i-a făcut asta în public lui Meghan. Sunt adorabili împreună!

Joi, Ducii de Sussex au fost, pentru prima dată, în postura de gazde ale unui eveniment caritabil. Totul a avut loc în grădinile Palatului Kensington, iar invitatul de onoare a fost chiar mama lui Meghan, Doria, care a avut, astfel, ocazia s-o vadă pe fiica ei pentru prima dată în timpul unei îndatoriri regale.

A fost, așadar, un eveniment analizat secundă cu secundă, mulți dorind să vadă cum se descurcă Meghan în noul rol la Palat. A fost, însă, și-un moment, extrem de simpatic, pe care mai toți l-au ratat. Cel în care Prințul Harry i-a venit, din nou, în ajutor soției sale.

Așa cum am observat și la celelalte evenimente publice, Harry încearcă din răsputeri să-i facă lucrurile mai ușoare lui Meghan. O ține de mână pentru a nu se împiedica și pentru a nu-i fi greu să se deplase pe tocuri, îi suflă la ureche când e cazul de reverență și, mai nou, îi aranjează coafura pentru a da bine în poze.

Într-un video scurt, postat în mediul online, Harry apare aranjându-i coafura lui Meghan, care a avut de suferit în urma rafalelor de vânt. Evident, gestul prințului a stârnit un val de reacții în mediul online, simpatizanții regali topindu-se să vadă noul cuplul princiar atât de îndrăgostit.

okmagazine.ro


SEP 24, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...