[ X ]
FRESH
Nicole Kidman a purtat cea mai neobișnuită rochie la Critics’ Choice ...
Proprietarul unui local din centrul capitalei – ENERVAT LA CULME: ...
GATA cu blondul! Interpreta Dianna Rotaru s-a făcut…ROZ! FOTO//
Nu doar ea e CUNOSCUTĂ…deja! Polițistul, devenit VEDETĂ peste noapte, ...

Nora lui Donald Trump, internată în spital după ce a deschis o scrisoare suspectă!

Soția lui Donald Trump Jr., Vanessa Trump, a fost transportată de urgență către spital după ce a deschis o scrisoare suspectă, contaminată cu o substanță neidentificată, titrează presa internațională, scrie www.okmagazine.ro.

Odată cu statutul căpătat de Donald Trump, toată familia președintelui american e supusă, constant, anumitor riscuri. Nora sa, însă, nu a fost conștientă de acest lucru și s-a expus unui pericol iminent. Aceasta a deschis o scrisoare care îi era destinată soțului său țși-n scurt timp a acuzat o stare de rău.

Potrivit primelor informații, Vanessa a început să tușească și să se simtă amețită, motiv pentru care a fost chemat serviciu de ambulanță. Alte trei persoane din reședința Trump, care au fost expuse la această scrisoare, au fost, de asemenea, internate de urgență.

Momentan, autoritățile nu cunosc natura acest substanțe, descrisă ca un ”praf alb”, dar s-a precizat că ”nu este periculoasă”. Atât Vanessa Trump, cât și cei trei angajați sunt în afara pericolului în prezent. Poliția din New York, dar și Serviciile Secrete, anchetează incidentul.

nora


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...