[ X ]
FRESH
Iată cine creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă ...
Model – în ROCHIE de MIREASĂ: „Chiar nu credeam că arăt așa de dulce”FOTO//
Patru vedete autohtone S-AU PUS PE SLĂBIT! Află CINE luptă cu KILOGRAMELE ...
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//

Nora lui Donald Trump, internată în spital după ce a deschis o scrisoare suspectă!

Soția lui Donald Trump Jr., Vanessa Trump, a fost transportată de urgență către spital după ce a deschis o scrisoare suspectă, contaminată cu o substanță neidentificată, titrează presa internațională, scrie www.okmagazine.ro.

Odată cu statutul căpătat de Donald Trump, toată familia președintelui american e supusă, constant, anumitor riscuri. Nora sa, însă, nu a fost conștientă de acest lucru și s-a expus unui pericol iminent. Aceasta a deschis o scrisoare care îi era destinată soțului său țși-n scurt timp a acuzat o stare de rău.

Potrivit primelor informații, Vanessa a început să tușească și să se simtă amețită, motiv pentru care a fost chemat serviciu de ambulanță. Alte trei persoane din reședința Trump, care au fost expuse la această scrisoare, au fost, de asemenea, internate de urgență.

Momentan, autoritățile nu cunosc natura acest substanțe, descrisă ca un ”praf alb”, dar s-a precizat că ”nu este periculoasă”. Atât Vanessa Trump, cât și cei trei angajați sunt în afara pericolului în prezent. Poliția din New York, dar și Serviciile Secrete, anchetează incidentul.

nora


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII