[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Nuntă ca-n filme! Trena rochiei de mireasă a actriței de la Bollywood, care s-a căsătorit cu Nick Jonas, a măsurat 22 de metri. FOTO & VIDEO//

Priyanka Chopra, tânăra actriță din India care s-a căsătorit cu Nick Jonas, a avut parte la nuntă de o rochie cu o trenă care măsura 22 de metri. Rochia lui Priyanka a fost concepută de firma Ralph Lauren.

Cântărețul Nick Jonas și actrița Priyanka Chopra și-au unit destinele în statul indian Rajastan, sâmbătă. Ea a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care arăta lumii cum a fost fericitul eveniment, scrie BBC.

Chiar dacă rochia ei a fost brodată cu două milioane de pietricele valoroase, trena a ieșit cel mai mult în evidență. Actrița de la Bollywood a avut nevoie de o mică echipă, formată din cinci oameni, pentru a căra trena de 22 de metri. Mărimea trenei a stârnit comentarii pe internet, mulți glumind pe seama dimensiunii acesteia. „Trena rochiei de mireasă a lui Priyanka Chopra este la fel de mare ca o sală de sport pentru clasa a doua”, a spus un utilizator pe Twitter.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Priyanka Chopra (@priyankachopra) pe

Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, la un palat din orașul Jodhpur. Nunta a fost oficiată de tatăl lui Nick Jonas, Paul Kevin Jonas, un pastor american. Nick Jonas, 26 de ani și Priyanka Chopra, de 36 de ani, au început să iasă împreună în mai 2017. Un an mai târziu, ei s-au logodit la Londra. Chopra a câștigat concursul Miss World în 2000 și a jucat în peste 50 de filme în India, devenind una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Bollywood.

Revista Time a numit-o una dintre cele mai influente 100 de persoane din lume în 2016, în timp ce revista Forbes a inclus-o pe lista celor mai puternice 100 de femei din lume anul trecut.

Nick Jonas a făcut parte dintr-o trupă celebră, Jonas Brothers, alături de frații săi Joe și Kevin și au apărut în filme de succes pentru adolescenți, realizate de Disney Channel. După despărțirea trupei, Nick Jonas și-a lansat o carieră solo.

libertatea.ro


DEC 5, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...