[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...

Nuntă de basm pentru Andreea Bălan şi George Burcea. Cei doi şi-au transpus fericitul eveniment într-un clip! VIDEO//

Artista a transformat căsătoria sa într-un adevărat spectacol, pe care l-a regizat, filmat şi montat sub forma unui videoclip, scrie okmagazine.ro

 

Cel mai frumos eveniment din viaţa Andreei Bălan, după botezul celor două fetiţe ale sale, a fost mult aşteptata nuntă a sa cu George Burcea. Aşa cum au promis încă de acum doi ani şi jumătate, când şi-au unit destinele pe superba plajă Sunset Beach din California, cei doi au făcut nuntă şi pentru prietenii şi rudele din România, transformând botezul mezinei lor, Clara Maria, într-un eveniment de familie 2 în 1.

Pregătit cu grijă, dar şi promovat pe măsură, întregul ceremonial a presupus o mare mobilizare de forţe: un cuplu de naşi la fel de notorii (artiştii Aurelian Temişan şi Monica Davidescu), o locaţie de top din higlife-ul bucureştean (Le Chateau), vestimentaţie de tip couture, dintre care nu mai puţin de trei rochii de mireasă (semnate Otilia Brăiloiu) şi două de naşă, o maşină de epocă şi o limuzină, plus o “repetiţie” filmată atât pe Domeniile Mar’tinuzi, cât şi la Le Chateau din Bucureşti (care s-a transformat în baza clipului de nuntă).

În ziua cea mare, emoţiile au fost însă mai mari decât s-au aşteptat, în ciuda tuturor pregătirilor. Atât nunta, cât şi botezul Clarei Maria, s-au lăsat cu surprize şi lacrimi de bucurie.

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost prilejuit de prezenţa tatălui şi a bunicii artistei, foarte emoţionaţi la vederea ei în rochia de mireasă.

„Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire şi când o port mă duce în lumea basmului şi mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume”, a spus Andreea Bălan.

Dansul mirilor a fost inclus şi în videoclipul melodiei “Înger Păzitor”, despre care mireasa Andreea Bălan spune că este “una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoţie, trăiri intense şi multă iubire ? Spune povestea noastră, dar şi a voastră.”


SEP 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...