[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Marin a dat vestea-bombă! „Zâna Surprizelor”, mamă pentru ...
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...

O celebră actriță din China a dispărut, iar fanii cred că ar putea fi victimă a regimului comunist

Fan Bingbing (37 ani), una dintre cele mai cunoscute și bine plătite actrițe din China, a dispărut de 3 luni, iar unii fani susțin că aceasta ar putea fi în închisoare.

Dacă la Hollywood ar fi ușor imposibil ca un astfel de lucru să se întâmple, în China, Fan Bingbing nu e prima persoană publică dispărută fără urmă. Conform CNN, actrița ar fi dispărut acum aproximativ 3 luni, exact în mijlocul unui scandal în care mai multe celebrități erau implicate, un scandal legat de evaziunea fiscală făcută de unele vedete. Acesta este și motivul pentru care unii fani se tem ca Bingbing să nu fi fost închisă de regimul comunist.

Fan Bingbing a jucat până acum atât în filme asiatice, cât și în producții de Hollywood, precum “X-Men: Viitorul este trecut” (2014). Pe lângă cariera din cinematografie, ea a reușit să acumuleze o avere și din contractele de imagine pe care le avea cu branduri de lux precum Cartier sau Louis Vuitton.

fan-bingbing-a-disparut-de-3-luni-iar-fanii-se-tem-sa-nu-fie-la-inchisoare

Bingbing a fost văzută pentru ultima oară în iunie, atunci când a și anunțat pe conturile de social media că merge în Tibet, pentru a vizita un spital de pediatrie. De atunci, nici prietenii, nici familia nu au mai avut vreun contact cu ea.

Un analist în securitate cibernetică a declarat pentru CNN că ipoteza ca actrița să fie la închisoare este plauzibilă. “Dacă ești milionar în China, sigur că până la un punct te poți bucura de avantajele pe care ți le aduce acest statut, dar trebuie să ai grijă să nu depășești acea linie roșie și să nu ajungi în vizorul Partidului Comunist Chinez”.

Conform tabloidului Global Times, înainte ca Fan Bingbing să dispară, pe internet a ieșit la iveală faptul că semnase recent două tipuri de contracte, pentru un film în care urma să joace. Primul contract – cel pe care îl declara statului – era în valoare de 1,5 milioane de dolari. Cel de-al doilea, un contract privat, îi aducea în conturi 7,5 milioane de dolari, bani pe care nu i-ar fi declarat.

Se pare că în China este ceva obișnuit ca unii artiști să aibă astfel de contracte “yin-yang”, pentru a păcăli statul. Este o formă de evaziune fiscală cunoscută deja guvernului comunist, iar sancțiunile sunt foarte aspre și adesea presupun pedeapsa cu închisoarea.

unica.ro


SEP 18, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...