[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

O româncă este cea mai sexy femeie din Australia. E frumoasă de pică, nu degeaba au pus fotbaliștii ochii pe ea! FOTO//

O româncă i-a înnebunit pe australieni și nu numai. Aparițiile ei incendiare au făcut-o că fie considerată cea mai sexy femeie din Australia. Sarah Kohan, o tânără cu origini românești, a fost desemnată, în urma clasamentelor de popularitate, ca fiind cea mai sexy femeie din Australia, scrie libertatea.ro.

Sarah Kohan i-a cucerit pe fanii săi de pe rețelele de socializare cu aparițiile extrem de provocatoare, în care își arată trupul în ținute sumare și costume de baie, mizând pe atuurile fizice pe care le are.

Sarah Kohan, care este denumită Prințesa Instagramului, este faimoasă nu numai datorită pictorialelor incendiare, ci și pentru că are un blog de călătorii, unde postează imagini superbe din destinațiile exotice pe care le vizitează.

Născută la Sydney, pe 6 martie 1994, Sarah este „pe jumătate româncă, pe jumătate australiancă”, potrivit propriilor mărturisiri. Deși a devenit celebră datorită fotografiilor provocatoare, ea studiază Dreptul și visează să ajungă, cândva, judecător la Tribunalul Internațional de la Haga. Românca a cucerit multe inimi cu frumusețea și senzualitatea ei.

În ultima vreme, Sarah Kohan a intrat în atenția presei datorită relației amoroase cu Javier Hernandez, 30 de ani, atacantul mexican al echipei West Ham United. Printre picanteriile „scăpate” jurnaliștilor de fotomodelul cu origini românești se numără și faptul că „să fiu dezbrăcată este una dintre chestiile mele preferate”.


NOI 27, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...