[ X ]
[ X ]
FRESH
Seeya a lansat PIESĂ NOUĂ, cu influenţe Reggaeton. Ascultă „Love in ...
Emily Istrate a lansat PRIMA PIESĂ, în colaborare cu producătorul ...
Valentina Nejel, despre DRAGOSTE: „Te iubesc” e drăguț. Deși noi femeile ...
Pentru ea, DRAGOSTEA E CEL MAI FRUMOS SENTIMENT! Scriitoare: „Sunt ...

O vedetă avertizează asupra unui trend de frumusețe periculos, dar care atrage tot mai mulți adepți: ”Nu faceți asta!”

Fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, cântăreață și actriță la cei 30 de ani ai săi, a transmis fanilor săi să nu apeleze niciodată la injecțiile cu botox la subraț, împotriva transpirației.

Întrebată într-un interviu recent ce trenduri de frumusețe o țochează, vedeta a replicat: „Botoxul împotriva transpirației. Este cea mai prostească practică, e lucrul cel mai de speriat pe care l-am auzit. Nu faceți asta – ideea e tocmai să transpiri”.

Deși nu a nominalizat pe nimeni, o știre făcea acum câteva zile înconjurul presei mondene: Chrissy Teigen, model și soția cântărețului John Legend anunța că și-a făcut injecții cu botox la subraț, ca să nu mai transpire și să poată purta din nou bluze de mătase.

Chrissy, mamă a doi copii, anunța cu această ocazie și că făcuse liposucție la subțioară în trecut, pentru arăta mai bine în rochii. Recunoștea că unora le-ar putea părea o ciudățenie să apeleze la așa ceva, mai cu seamă într-un asemenea loc, dar afirma că, în cazul ei, a funcționat și a ajutat-o să se simtă mai bine în pielea ei. În plus, mai spunea că va relua cât de curând procedura.


AUG 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...