[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

OBIECTUL SECRET pe care Meghan Markle l-a purtat la prima ei îndatorire regală!

La sfârșitul săptămânii trecute, Prințul Harry și logodnica sa, fosta actriță Meghan Markle, au luat parte la prima lor îndatorire regală după ce s-au logodit. A fost o experiență interesantă pentru prințul britanic, dat fiind faptul că a avut ocazia să le facă cunoștință simpatizanților regali cu logodnica sa, dar a fost, cu siguranță, mai emoționantă pentru Meghan, care a apărut pentru prima dată în public, la prima ei sarcină regală, scrie www.okmagazine.ro. 

De aceea, fosta actriță americană a apelat la diverse trucuri pentru ca nimic să nu-i strice prima întâlnire cu simpatizanții regali. A purtat un outfit fără cusur, care a reprezentat-o perfect, deși e total diferit față de a purtat vreodată viitoarea ei cumnată, Ducesa de Cambridge. Mai exact, pentru această ocazie inedită, care a avut loc la Nottingham Contemporary Exhibition Centre, Meghan a îmbrăcat un palton într-o nuanță închisă de albastru, semnat de brandul canadian Mackage, o fustă lungă, bej, un top negru, mulat, și o pereche de cizme negre, lungi. Un outfit nemaivăzut la vreo casă regală, dar șic și elegant!

Însă, Meghan s-a mai folosit de un truc pentru ca apariția ei să decurgă ca la carte! Fosta actriță a refuzat să poarte mănuși, pentru a putea da mâna cu oamenii strânși în fața respectivului centru din Nottingham, dar totuși a purtat, în buzunare, un ”heat pack”, adică un dispozitiv menit să-i țină calde mâinile.

meghan

Culmea e că, la un moment dat, Meghan i-a înmânat acel ”heat pack” unui simpatizant regal, care avea mâinile înghețate. „El (n.r. Prințul Harry) se pregătea să dea mâna cu mine, dar mâinile mele erau înghețate, așa că Meghan a căutat în buzunare și mi-a înmânat ”heat pack-ul”. Am spus <<Mulțumesc!>>. Cred că sunt foarte drăguți.”, a declarat Emily, o studentă a Universității Coventry, care a avut ocazia să dea mâna cu Meghan și Harry, și care a primit și un cadou din partea viitoarei ducese.


DEC 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...