[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Olga Kurylenko explică cum a fost diagnosticată cu coronavirus. Ce presupune, de fapt, testul pentru depistarea virusului

Actrița  Olga Kurylenko a dezvăluit zilele trecute că a fost testată pozitiv cu COVID-19 și este izoltată la domiciliu. După ce a fost asaltată cu mesaje de fani, starul din James Bond a făcut o nouă postare în care le-a explicat fanilor de ce nu este internată și cum a fost depistată, scrie libertateapentrufemei.ro

Celebra rusoaică, care în 2008 a jucat rolul agentului secret Camille Montes, în filmul Quantum of Solace din seria James Bond, le-a dat fanilor toate detalii despre cum a afectat-o coronavirusul și le-a mulțumit  pentru susținere.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urările bune. Sunt copleșită de bunătatea voastră. O să profit de această oportunitate pentru a vă răspunde întrebărilor pe care mi le-ați pus despre coronavirus”, și-a început Olga postarea.

Întrebată de ce nu se află în spital dacă a fost confirmată cu coronavirus, ea a explicat că spitalele sunt pline și se ocupă doar de pacienții care sunt în stare gravă și se luptă să trăiască. „Mi s-a spus că dacă mă voi simți mai rău să chem ambulanța”, a explicat actrița.

Unde am fost testată? La un spital unde m-a dus o ambulanță, pe care am chemat-o, pentru că aveam febră de peste 39 de grade Celsius”, a spus Olga. Întrebată de procedura prin care a fost testată, starul a explicat că pentru acest test este folosit un bețișor steril care este introdus în gură pentru a preleva o mostra de salivă.

Kurylenko a explicat că nu știe de unde a luat coronavirusul. „Imposibil să știu. Aș fi putut să-l iau de oriunde. Aș fi putut să-l iau și după ce am atins mânerul unei uși de taxi. Se află pe orice suprafață‘,  a explicat actrița.

De asemenea, Olga a explicat că acum se simte mai bine. Temperatura nu i-a mai crescut mai mult de 38,5, iar astăzi chiar i-a scăzut sub 38.


MAR 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...