[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

OSCAR 2014. Lucruri mai puțin știute despre premiile Oscar

salon.com

OSCAR 2014. Site-ul metronews.fr a colectat câteva informații, mai puțin cunoscute, despre premiile Oscar acordate de Academia de Arte și Științe ale Cinematografiei din SUA. OSCAR 2014. Cea de-a 86-a ediţie a premiilor Oscar va începe  în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3.30, ora Republicii Moldova. 

Trofeul aurit este produs la Chicago, are 34 cm și cântărește aproape 4 kg. Valoarea lui este de 900 dolari. În anul 2000, statuetele au fost furate, dar au fost găsite după o săptămână.

La ceremonia găzduită de Kodak Theater vor asista 3.500 de spectatori.

Se pare că cine primește un premiu Oscar este urmărit de un blestem. Consacrarea conferită de primirea statuetei face bine carierei, însă s-a întâmplat să distrugă și cupluri. Potrivit unui studiu din 2011, actorii care câștigă un Oscar au șanse mai mari să divorțeze decât cei care au pierdut competiția. A fost cazul unor actori ca Halle Berry, Sandra Bullock, Jean Dujardin, Hillary Swank sau Reese Witherspoon, ale căror căsnicii s-au destrămat aproape imediat după ce au triumfat la Oscar.

Câștigătorii statuetelor trăiesc în medie cu 3-4 ani mai mult decât nominalizații. Motivul ar fi lipsa de griji pentru viitor, își încheie metronews.fr trecerea în revistă a unor aspecte mai puțin cunoscute legate de premiile Oscar.

SHOK.md


MAR 2, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...