[ X ]
FRESH
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...
GATA CU TELEVIZIUNEA! Doina Danielean: „Trebuie să recunosc, o să-mi ...

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit în secret. Actrița a confirmat informația cu o fotografie postată pe Instagram

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au căsătorit în acest week-end după trei ani de relație. Informația pe care presa o specula de câteva zile a fost confirmată de actriță printr-o fotografie postată pe contul său de Instagram, scrie libertatea.ro.

Actriţă şi CEO al Goop, Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, co-creator al „American Horror Story’, în vârstă de 47 de ani, sâmbătă, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Hamptons.

Nunta, care a fost ținută secretă de cei doi, dar despre care presa a aflat încă de săptămâna trecută, a avut loc în curtea unui prieten al cuplului, iar la ceremonie au participat celebrităţi precum Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, Benji Madden şi Steven Spielberg.

Gwyneth Paltrow a confirmat informația publicând pe contul său de Instagram o fotografie cu mâinile ei și a soțului său, purtând verighete asemănătoare.

Actrita și producătorul serialului Glee, s-au întâlnit în urmă cu trei ani pe platourile de filmare și de atunci au început o relație pe care au ținut-o însă departe de ochii presei.

Logodna celor doi a fost anunţată de Paltrow în ianuarie, în revista sa Goop.

Actrița a mai fost căsătorită anterior cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii – Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.

gwyneth-paltrow-casatorie (1)


OCT 2, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...