[ X ]
[ X ]
FRESH
Culoarea pe care trebuie s-o porți în acest sezon
Horoscop 8 aprilie 2020. Creativitate, surprize în dragoste şi un ...
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...

Pamela Anderson s-a despărțit de soțul ei după doar 12 zile de căsnicie

Pamela Anderson şi producătorul de film de la Hollywood, Jon Peters, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, la Malibu, în 20 ianuarie. Peters a mai cerut-o de căsătorie în urmă cu 30 de ani, dar Pamela a refuzat. La 1 februarie, Pamela a șocat când a anunțat că au anulat actele de cununie.

Casătoria a avut loc luni, 20 ianuarie și s-a încheiat lamentabil după doar 12 zile. Pamela Anderson, 52 de ani, cunoscută pentru apariţia în serialul „Baywatch”, iar Jon Peters, producător de film în vârstă de 74 de ani, cunoscut pentru producţii precum  „Flashdance” şi „A Star Is Born”, s-au întâlnit prima dată în urmă cu mai bine de 30 de ani. Au mai avut o relaţie pasională de scurtă durată, iar Peters a cerut-o în căsătorie, dar Pamela a refuzat pe motiv că diferenţa de vârstă e prea mare.

S-au revăzut la finele lui 2019 şi de data asta Anderson a acceptat cererea în căsătorie. Cununia a fost a cincea pentru fiecare dintre ei. „Pamela nu a lăsat să i se vadă adevăratul potenţial ca artist. E mult mai mult decât lasă să se vadă, altfel nu aş iubi-o atât de mult. Sunt multe fete frumoase peste tot, am de unde alege, dar de 35 de ani o vreau doar pe ea. Mă înnebuneşte, la modul bun. Mă inspiră”, a declarat Jon Peters, la scurt timp după cununie. La 1 februarie, însă mariajul s-a încheiat brusc.

”Am fost profund impresionată de unirea cu Jon. Amândoi am fost de acord să ne separăm o perioadă pentru a reevalua relația dintre noi. Viața este o călătorie și iubirea este un proces. Cu acest adevăr universal în mintea noastră, am decis să anulăm certificatul de căsătorie și să ne concentrăm mai mult pe proces”, a scris Pamela pe pagina ei de pe o rețea de socializare. Peters are o avere estimată la 200 de milioane de dolari, iar Pamela are în conturi 12 milioane $.

Pamelei Anderson a fost măritată cu muzicianul Tommy Lee, cu care are doi fii, Brandon (23 de ani) și Dylan (22 de ani). Au urmat apoicăsniciile fulger cu Kid Rock şi cu Rick Salomon, de două ori. Peters a fost căsătorit cu actriţa Lesley Ann Warren, apoi cu Barbra Streisand. A mai fost căsătorit şi cu producătoarea Christine Forsyth-Peters.

click.ro


FEB 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...