[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

CONDIȚIA pe care Smiley i-a pus-o Ginei Pistol, încă de la început. ”Dacă taci, te iubesc!”

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de aproximativ un an și au reușit mult timp să-și țină relația secretă. Cei care i-au dat de gol au fost amicii, care au observat apropierea dintre cei doi.

Ea e cu un an mai mare decât el și practic prima femeie cu care Smiley s-a afișat în grupurile sale de prieteni foarte apropiați, după despărțirea de Laura Cosoi.

Cei doi chiar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Și au trecut luni bune în care absolut nimeni nu a știut ce se petrece între ei. Asta pentru că, potrivit surselor noastre, artistul i-a pus în vedere blondei, încă din primele zilei ale relației lor, că vrea discreție totală. Și că tocmai acest anonimat al idilei lor ar putea-o face una de lungă durată.

Mai mult, cum Gina Pistol și Smiley au în prezent contracte la posturi tv concurente, pentru a nu intra nici cu acestea în vreun conflict, ambii au luat decizia sa nu dea nicio declarație despre povestea lor de dragoste. În general, ceva mai vorbăreață decât actualul său partener, Gina a trebuit să-și schimbe atitudinea. A evitat să confirme idila, dar faptele au trădat-o. Nu de puține ori, ea s-a afișat la concertele lui Smiley, pe care îl însoțește cam peste tot.

Întrebat despre idila cu Gina, Smiley a fost cât se poate de clar.

”Nu am ce se vorbesc despre subiectul ăsta”, a declarat acesta, fără ca măcar să confirme relația lor.

La rându-i, reacția Ginei a venit pe paginile sale de socializare:

“Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori!”.

Totuși, pe Gina nu o deranjează sub nicio formă faptul că Smiley nu și-a asumat această relație. Potrivit prietenelor ei, aceasta este extrem de fericită și se mulțumește doar cu atenția pe care acesta i-o acordă când sunt împreună. În prezent, cei doi se află într-o vacanță în Thailanda, unde își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

www.libertatea.ro


IAN 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...