[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Poftiți în vila de 300.000 de euro a lui Smiley! În fortăreața asta se iubește cu Gina Pistol! FOTO//

Celebra lui piesă “Acasă” are un corespondent și în realitate, în viața lui Smiley, unul dintre cei mai familiști artiști autohtoni. Pentru Smiley, acasă înseamnă acolo unde sunt cei dragi, însă acasă este și superba vilă din Cernica, pe care juratul de la “Vocea României” (PRO TV) a amenajat-o fabulos. De fapt nu el, ci o echipă de arhitecți iscusiți. Când a fost gata, specialiștii ne-au arătat rezultatul și au pus pe site-ul propriu imagini din casa lui Smiley.

Are balta peşte, aşa că suma de 300.000 de euro nu a fost un efort prea mare pentru buzunarul lui Smiley (36 de ani), care în prezent câștigă pste 10.000 de euro la un singur concert. În 2011, artistul şi-a investit economiile într-o vilă din comuna Cernica, iar Click! vă prezintă fotografii incendiare din interiorul acestui cămin, pe vremuri de burlac, acum “cuibușor de nebunii” pentru Smiley și superba lui iubită, Gina Pistol.

În 2008, Smiley stătea cu chirie, claie peste grămadă, cu încă cinci prieteni, iar acum e proprietarul unei vile superbe, căreia îi poate spune “Acasă”, ca în celebra lui piesă.

smiley_gina_pistol

Viaţa lui Smiley e din ce în ce mai roz în ultima vreme, iar solistul se preocupă şi de căminul lui, nu doar de carieră. Mărturie sunt fotografiile lansate pe piaţă de studioul de arhitectură la care artistul a apelat pentru a-i renova şi amenaja casa de la Cernica.

living_smiley_33674000

Trei tineri arhitecţi şi un inginer constructor au transformat “cuibuşorul” lui Smiley într-un cămin modern șl primitor, care ar stârni invidia oricui. O excelentă combinaţie cromatică de albastru, crem şi maro, fotolii imense, rafturi din lemn masiv, ferestre uriaşe, fără perdele, covoare de inspiraţie rustică, dar şi accesorii de efect, precum valize suprapuse şi un patefon, fac din locuinţă un loc primitor, din care n-ai mai pleca.

oglinda

Culmea, Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, nu şi-a băgat deloc “coada” şi le-a lăsat arhitecţilor mână liberă. “Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul”, au declarat reprezentanţii firmei, care au mărturisit că au avut nevoie de trei luni pentru a duce proiectul la bun sfârşit.

fereastra

Tot ei s-au ocupat în 2012 şi de un apartament cu două camere pe care Smiley îl are în Bucureşti, dar şi de spaţiul de birouri de la HaHaHa Production, firma de producţie a juratului de la “Vocea României” (PRO TV).

click.ro


SEP 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...