[ X ]
[ X ]
FRESH
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...
Dana Markitan a lansat VIDEOCLIP: Soțul meu, la o nevoie – gen Covid, ...
Bianca Drăgușanu își face un nou implant, după despărțirea de Alex ...

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul! Iată ce vedete au participat!

Deși vremea de afară a fost cam ploioasă, în sufletele soților Adela Popescu și Radu Vâlcan a fost cu siguranță soare! Cuplul și-a botezat duminică, 5 mai, băiețelul, petrecând multe momente emoționante dar unice, chiar dacă cei doi au mai trecut o dată prin această ceremonie, atunci când l-au creștinat pe frățiorul mai mare al lui Andrei, Alexandru, scrie click.ro.

Adela s-a pregătit încă de când s-a trezit pentru marele eveniment, anunțându-și prietenii de pe rețelele de socializare de ziua importantă pe care urma să o trăiască. Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care au radiat de fericire pe tot parcursul ceremoniei de creștinare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, la botezul primului lor băiețel, Alexandru. Vedeta a fost nostalgică și a publicat pe rețelele de socializare și această imagine
Foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat băiețelul cel mic

La botez, Adela Popescu a îmbrăcat o rochie elegantă, neagră, iar Radu Vâlcan nu s-a lăsat nici el mai prejos și a fost, la rândul lui, la 4 ace. Imediat după terminarea slujbei din biserică, ce a fost una destul de discretă, fericiții părinți alături de familia lor și prietenii apropiați au mers să sărbătorească marele eveniment într-un restaurant din Capitală.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost extrem de emoționați la ceremonie
Foto Instagram

Ulterior, vedeta TV a schimbat ținuta, optând pentru rochie mai lejeră, neagră, cu buline albe, pentru petrecerea de la restaurant, potrivit Spynews. La eveniment au participat vedete autohtone, la rândul lor părinți fericiți, precum Dana Rogoz, Elena Gheorghe, Cove, Cabral, Laura Cosoi și soțul acesteia.

Locația în care a fost organizată petrecerea de după ceremonia de creștinare din biserică
Foto Instagram

Câți invitați a avut Adela Popescu la botez

Evenimentul a fost unul restrâns, alături de familie și apropiați, pentru care vedeta a pregătit o mulțime de surprize. „Am făcut lista deja, cred că vor fi în jur de 80 de invitați. Toți apropiați și dragi. Fratele meu mai mare are o trupă de coveruri, de care se ocupă în timpul liber, și i-am smuls promisiunea că ne va cânta și nouă la botez”, spunea Adela Popescu în urmă cu doar câteva luni.

Ceremonia din biserică
Foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă să se mute în casă nouă

După ce Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți pentru a doua oară, și, având în vedere că cei doi băieței pe care îi au împreună, Alexandru și Andrei, cresc pe zi ce trece, cuplul s-a gândit că în curând va avea nevoie de mai mult spațiu. Astfel, cei doi au luat decizia de a-și cumpăra o casă mai mare, care să îndeplinească toate cerințele familiei, mai ales că există și un patruped în ecuație.

Făcând marele pas și casa fiind deja cumpărată, nu mai rămâne acum decât ca partenerii să-și facă curaj să se mute. Probabil va fi o experiență destul de dificilă, având în vedere că fiul lor mai mare, Alexandru, s-a obișnuit cu locuința în care familia stă în prezent. Însă schimbarea ar putea să-l bucure, totuși, pe cel mic, dacă acest lucru înseamnă mai mult spațiu pentru joacă.


MAI 6, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...