[ X ]
FRESH
Parlamentul CONFIRMĂ VESTEA: „Alina Zotea a devenit mămică”
Kim Kardashian, goală complet în braţele altui bărbat decât Kanye ...
DELOC ÎNTÂMPLĂTOR! Uite ce ȚINUTĂ a purtat Irina Vlah în ziua când ...
Constantin Moscovici - decorat de Președintele R.Belarus cu O ÎNALTĂ ...

Postarea prin care Kylie Jenner anunță NUMELE FETIȚEI, cea mai populară din istoria Instagram!

Postarea prin care Kylie Jenner anunță numele fetiței, cea mai populară din istoria Instagram, depășind-o pe cea în care Cristiano Ronaldo își prezintă cel de-al patrulea copil, scrie libertatea.ro.

Kylie Jenner a postat, miercuri, pe Instagram o fotografie cu fetița ei nou-născută și anunță că numele acestea este Stormi Webster. Postarea a fost apreciată în doar o zi de peste 15,2 milioane de utilizatori și a primit peste 730.000 de comentarii.

Fotografia a devenit astfel cea mai apreciată din istoria instagramului depășind-o cu mult pe cea postată în noiembrie 2017 de Cristiano Ronaldo cu cel de-al patrulea său copil, care are 11,3 milioane de like-uri și cea a lui Beyonce din februarie 2017, care cu 11,2 milioane de aprecieri a fost cea mai populară postare pe Instagram de anul trecut.

Kylie Jenner se află și pe locul al cincilea în topul celor mai apreciate postări de pe Instagram, cu mesajul în care anunța pe 4 februarie că a născut. Aceasta a avut 10,4 milioane de aprecieri, la egalitate cu cea în care Beyonce anunța în iulie 2017 venirea pe lume a gemenilor săi.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


FEB 9, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...