[ X ]
[ X ]
FRESH
Ariana Grande, acuzată de plagiat
„Banca de Bancuri” VA FI REFORMATĂ! Valeriu Rașcu a vorbit despre ...
Adriana Ochișanu își bucură fanii cu UN SUPER CONCERT: „Invitați speciali: ...
Cum au flirtat foştii soţi Brad Pitt şi Jennifer Aniston la gala SAG ...

Poza în care Andreea Esca își arată toate semnele vârstei. Are curaj să apară fără filtre și fără machiaj

Aglomerație de chipuri sculptate fie cu bisturiul, fie cu programe de editare, în social media. Pozele vedetelor de pe Instagram par trase la xerox, așa că atunci când naturalețea te lovește frontal este imposibil să nu ți se pară o știre. Cea mai vie dovadă a firescului rămâne Andreea Esca, emblema PRO TV, care recent s-a arătat așa cum doar cei apropiați au văzut-o vreodată.

Are o afacere de succes cu produse de beauty și make-up dar, ca o ironie, Andreea Esca (47 de ani) nu folosește farduri atunci când nu apare pe sticlă. Pe rețelele sociale nu-și netezește tenul cu filtre, nu își „șterge” ridurile, nu își mărește buzele și probabil nici nu știe ce este aplicația FaceApp, care a isterizat Planeta.

O îndrăgim tocmai pentru că nu vinde iluzii, pentru că își asumă vârsta și pentru că încă arată ca o femeie reală, nu ca un personaj virtual. Cea mai recentă fotografie a ei îi lasă la vedere ridurile din jurul ochilor, câteva pete și alunițe, trei cute pe obraji și cearcăne firești. Sprâncenele sunat naturale, iar pleoapele și buzele sunt neatinse de farduri sau ruj.

andreea-esca_45 andreea-esca1

click.ro


DEC 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...