[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

Prezentatorul TV Dan Negru, OPERAT de urgență! Află cum se simte!

Prezentatorul Antenei 1, Dan Negru a fost operat de urgență chiar înainte de filmarea ediției speciale a emisiunii “Guess My Age – Ghicește vârsta”. El va apărea în emisiune cu mâna bandajată, după ce, cu o seară înainte de filmare, a suferit un accident., scrie www.unica.ro.

Dan a povestit că a fost pe un șantier, unde a încercat să-i ajute pe muncitori să care o sticlă care a căzut pe mâna lui și s-a spart. ”A fost o tăietură urâtă, dar acum totul e Ok. Nu se mai vede nimic. Adică, acum nu mai am nimic dar atunci, la filmare, am avut mâna praf. Și niște dureri groaznice. În plus, n-am dormit deloc în noaptea de dinaintea filmării”, a declarat Dan Negru.

Chiar și așa, el promite că emisiunea va fi una mai mult decât reușită. În prima ediție a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, invitații lui Dan Negru sunt campionii Florin Răducioiu, Cătălin Moroșanu și Marian Drăgulescu. Va fi o ediție specială, în care cei trei mari sportivi se vor afla în postura de concurenți și vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta persoanelor, unele dintre ele persoane publice, care vor apărea în fața lor.

De menționat că, Dan Negru este prezentator și la postul de televiziune de la Chișinău, Prime TV.

SHOK.md


NOI 30, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...