[ X ]
FRESH
Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost ...
Iată CINE sunt cei 26 de participanți la Selecția Națională Eurovision ...
Marianna Petrenko, DE ZIUA SA: „42!!! Acum am tot la ce am visat! ...
Diana Voevuțki și-a spus SECRETELE DE FRUMUSEȚE și se întreabă: „De ...

Primele fotografii cu Eva Longoria ÎNSĂRCINATĂ! Actrița radiază de fericire!

Ieri, aflam cu bucurie faptul că starul din ”Neveste Disperate” e însărcinată în patru luni, cu un băiețel. Acum avem parte și de primele fotografii după anunțul sarcinii, cu ocazia unui shooting realizat pentru revista Oprah.

Eva Longoria trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Actrița și soțul său, Jose Anton Baston, vor deveni, la începutul primăverii viitoare, părinții unui băiețel. Ei bine, până se întâmpla asta, Eva a acceptat să dea un interviu exclusiv și să realizeze un shooting inedit pentru revista Oprah.

În imaginile respective, care vor apărea în numărul din ianuarie al revistei, Eva (42) este îmbrăcată în piese vestimentare care sunt incluse în colecția sa, ”Eva Longoria Collection”. Cu un croi fluid, ținutele nu au dezvăluit, însă, începutul de sarcină. Pesemne, Eva vrea să mai aștepte până când va da publicității primele fotografii cu burtica la vedere. Cert e că shootingul a fost realizat recent, iar Eva e clar că radiază de fericire cu gândul la băiețelul care va veni pe lume peste câteva luni.

Cea mai recentă apariție publică a Evei a avut loc pe 8 decembrie, când a mers la un eveniment caritabil. În fotografiile de acolo, Eva pare să aibă burtica proeminentă, deși rochia a fost atent aleasă pentru a nu dezvălui acest lucru.


DEC 21, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...