[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...

Prințesa Charlotte a confirmat: Kate Middleton este însărcinată!

Prințesa Charlotte a dat o mare veste chiar în prima ei săptămână de școală: mama sa, Kate Middletonm este din nou însărcinată! Aceasta a fost auzită spunându-le colegilor ei că va fi din nou soră mai mare.

Potrivit unei surse regale, citate de New Idea, Charlotte „a lăsat vrabia să zboare”, aceasta spunând tuturor că „mami are o altă fetiță”.

Una dintre ajutoarele învățătoarei a auzit-o pe Charlotte spunând asta și nu i-a venit să creadă – Charlotte vorbea foarte tare și părea convinsă că mama ei este însărcinată”, a afirmat sursa citată.

Prințesa Charlotte „A fost o adevărată bombă lansată în prima ei săptămână de școală”, a spus aceeași sursă, care a precizat că mica prințesă era extrem de încântată de faptul că va avea o surioară.

FWRO

„Spunea că abia așteaptă, părea foarte entuziasmată”, a subliniat sursa regală.

Vorbele fiicei Prințului William confirmă astfel zvonurile apărute săptămâna trecută, conform cărora ducesa de Cambridge ar fi din nou însărcinată.

Kate a fost văzută, la lansarea celei de a treia grădini Back to Nature, punându-și deseori mâna pe burtă. De asemenea, sub rochia ducesei se putea observa o mică umflătură, chiar sub centură.

Totuși, până în prezent, Palatul Kensington nu a confirmat vestea.

FWRO

unica.ro


SEP 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...