[ X ]
FRESH
Kate Middleton, într-o ţinută stylish! Accesorizarea a fost cea care ...
Nina Ștanski a ajuns tocmai ÎN ARTICA. S-a îmbrăcat precum localnicii! ...
„Vis de iarnă” deja e TRADIȚIE! Frații Advahov: „Suntem încântați ...
Demi Lovato, surprinsă în timp ce îşi săruta noul iubit! De când sunt ...

Prințesa Charlotte vorbește deja O LIMBĂ STRĂINĂ. Află care e!

Are doar doi ani și jumătate, însă mezina Ducilor de Cambridge se dovedește a fi extrem de isteață. După ce ne-a demonstrat, în timpul turneului din Polonia, că stăpânește protocolul regal, făcând o primă reverență publică, acum aflăm că Prințesa Charlotte se descurcă destul de bine și la învățarea limbilor străine.

O sursă din anturajul regal a dezvăluit, pentru „People”, că Prințesa Charlotte, care a început grădinița săptămâna aceasta, știe deja câteva cuvinte și fraze în spaniolă. Acest lucru se datorează, evident, bonei sale, de origine spaniolă, Maria Teresa Turrion Borrallo. ”Este foarte simpatică și încrezătoare în forțele proprii. Foarte vorbăreață. Este atât de politicoasă, însă, în același timp, amuzantă și energică. Plus că are bune maniere”, a declarat acea sursă.

Ne bucurăm să aflăm, așadar, că micuța Charlotte are parte de o educație temeinică și că va stăpâni, asemenea străbunicii sale, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, mai multe limbi strâine. Suntem curioși să aflăm dacă și George știe să se exprime în spaniolă, dat fiind faptul că Maria Teresa Turrion Borrallo este și bona lui.

Mai știm că cei doi copii ai Ducilor de Cambridge iau deja lecții de tenis, sport pe care îl practică ambii lor părinți, dar și unchiul Harry.


IAN 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...