[ X ]
[ X ]
FRESH
Katy Perry şi Orlando Bloom au dezvăluit sexul primului lor copil. ...
Jurnalistul Mihai Burciu - după 5 ani, A DAT BARBA JOS! Reacția soției: ...
Carantina are ȘI PLUSURI! Fost deputat dezvăluie REȚETA: „Prima dată ...
Pink a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum se simte artista

Prinţul Charles a avut o mare iubire. Şi nu e vorba de Lady Diana sau Camilla Parker Bowles

Deşi mulţi cred că pătimaşa Camilla este marea dragoste a Prinţului Charles, lucrurile nu stau chiar aşa. Moştenitorul coroanei britanice ar fi avut o altă amantă în afară de Camilla Parker Bowles, o femeie despre care a spus întotdeauna că este singura care l-a înţeles, scrie okmagazine.ro

Camilla şi Charles s-au iubit din tinereţe, dar au ajuns să se căsătorească abia în 2005.

Adulat de femei, Prinţul nu ducea lipsă de aventuri şi era o fire nestatornică. Printre cele cu care s-a iubit, a existat una care i-a marcat definitiv viaţa.  Charles a numit-o chiar„ singura femeie care m-a înţeles vreodată ”, a scris Michelle Mulligan în Town and Country.

printul

Dale Tryon a fost căsătorită cu unul dintre cei mai buni prieteni ai prinţului, Lord Anthony Tryon, dar şi femeia pentru care Charles a avut o mare slăbiciune

„Acest lucru nu a fost niciodată dovedit, iar Tryon a negat întotdeauna zvonurile, mai ales că Charles împărţea momente de romantism şi cu Camilla”, a adăugat o sursă din anturajul familiei regale.

Dale a fost atât de îndrăgostită de Charles încât şi-a botezat şi băiatul cu numele Prinţului. Frumoasa blondă a murit în 1997, la trei luni de la moartea prinţesei Diana.

ptrintul2


MAR 6, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...