[ X ]
FRESH
Târgul de Crăciun de la Orhei își anunță ÎNCHIDEREA! Primăria invită ...
NU a glumit… Dianna Rotaru scrie O CARTE! Află CÂND o va lansa!
Ele sunt cele mai frumoase GEMENE din lume! Agențiile de modă se bat ...
Vedetele autohtone care sărbătoresc Sfântul Ion! Uite cine are ÎN ...

Prințul George a început ȘCOALA! FOTO//

Prințul Geroge a început școala, joi, și a fost însoțit de tatăl său, prințul William, în timp ce ducesa de Cambridge s-a simțit rău de dimineață și nu a putut să-l însoțească, scrie BBC News, notează www.libertatea.ro.

Ducele de la Cambridge a fost cel care l-a însoțit pe George la școală, în timp ce Palatul Kensington a transmis că Kate Middleton, care a anunțat recent că este însărcinată cu al treilea copil, s-a simțit rău.

În vârstă de patru ani, prințul George va studia la Thomas’s Battersea, o școală pregătitoare privată care costă 18.000 de lire sterline pe an. El a ajuns la școală îmbrăcat în uniforma care este formată din pantaloni scurți, sacou și șosete înalte de culoare blumarin și dungi roși.
Prințul William l-a condus pe fiul său în curtea școlii înainte de a-l ajuta să coboare din mașină. L-a ținut de mână până au ajuns la intrare aîn clădire și i-a dus în mână rucsacul de școală.Tatăl și fiul au fost apoi întâmpinați de Helen Haslem, directoarea școlii, iar tânărul prinț a dat mâna cu aceasta înainte de a fi condus în sala de clasă.

George va face parte dintr-o clasă formată din 20 de elevi și va avea o bancă și un cuier cu numele său. El va sta la școală mai întâi doar jumătate de program pentru a se obișnui cu programul. Pentru micul prinț nu va exista niciun fel de tratament preferențial.


SEP 7, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...