[ X ]
[ X ]
FRESH
Cum arată colţul de rai de la ţară al Ducillor de Sussex
Valeria Lungu, despre SFATURI: „Toți știu ce e mai bine pentru tine, ...
„Mireasa POPULARĂ” poate fi și ALTFEL! Interpreta Stela Botez a demonstrat-o! ...
Arată SPECTACULOS la doar câteva zile de la naștere! Modelul Kristina ...

Prinţul Harry, ameninţat cu moartea din cauza lui Meghan Markle: „Trădător de rasă!”

Prințul Harry a primit amenințări cu moartea din partea unei grupări neonaziste, după căsătoria cu americanca Meghan Markle, cu origini africane, din partea mamei sale.

Membrii grupării, înfiinţată de un student al Universităţii din Bath, îi reproşează prinţului că a încheiat „o căsătorie interrasială”, ceea ce contravine principiilor lor privind ”supremaţia albilor”.

Amenințările se găsesc și pe Internet, venind din multe surse. Într-una dintre acestea, prințul Harry este prezentat cu o armă îndreptată spre el. Desenul este însoţit de mesajul „trădător de rasă”.

E prima oară când prințul este amenințat cu moartea. Soția acestuia, însă, Meghan Markle, este în mod frecvent subiectul comentariilor şi insultelor rasiste pe reţelele de socializare. Este atacată fără milă chiar și pe contul oficial de Instagram al palatului Kensington.

Amenințările recente vin și pe fondul anunțului că Harry și Meghan vor avea un moștenitor. Toată lumea este curioasă cum va arăta acesta. În plus, bebelușul, care se va naște în primăvara lui 2019, va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic. Pentru grupările neonaziste vestea nu e deloc una bună.

libertateapentrufemei.ro


DEC 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...