[ X ]
FRESH
Olanda a câştigat Eurovision 2019 cu o piesă de dragoste şi cel mai ...
Smaranda și Bogdan! Află CUM AU ALES NUMELE Vasile Munteanu și soția ...
Adriana Ochișanu și-a luat COSTUM POPULAR NOU: „E foarte greu, are ...
I-a rămas UN LUCRU NETERMINAT! Tany Vander: „Îl cărăm după mine în ...

Prinţul Harry, ameninţat cu moartea din cauza lui Meghan Markle: „Trădător de rasă!”

Prințul Harry a primit amenințări cu moartea din partea unei grupări neonaziste, după căsătoria cu americanca Meghan Markle, cu origini africane, din partea mamei sale.

Membrii grupării, înfiinţată de un student al Universităţii din Bath, îi reproşează prinţului că a încheiat „o căsătorie interrasială”, ceea ce contravine principiilor lor privind ”supremaţia albilor”.

Amenințările se găsesc și pe Internet, venind din multe surse. Într-una dintre acestea, prințul Harry este prezentat cu o armă îndreptată spre el. Desenul este însoţit de mesajul „trădător de rasă”.

E prima oară când prințul este amenințat cu moartea. Soția acestuia, însă, Meghan Markle, este în mod frecvent subiectul comentariilor şi insultelor rasiste pe reţelele de socializare. Este atacată fără milă chiar și pe contul oficial de Instagram al palatului Kensington.

Amenințările recente vin și pe fondul anunțului că Harry și Meghan vor avea un moștenitor. Toată lumea este curioasă cum va arăta acesta. În plus, bebelușul, care se va naște în primăvara lui 2019, va fi al șaptelea în ordinea succesiunii la tronul britanic. Pentru grupările neonaziste vestea nu e deloc una bună.

libertateapentrufemei.ro


DEC 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...