[ X ]
[ X ]
FRESH
6 zodii predispuse să fie mincinoase patologice
Horoscop 10 aprilie 2020. Dragostea trece prin ziduri
Simona Halep duce dorul vacanţelor cu iubitul. Ipostază emoţionantă ...
Acum ARE TIMP SUFICIENT! Mirela Urușciuc: „Presupun că nu suntem singurii ...

Prinţul Harry se PREGĂTEȘTE să devină TATĂ! Meghan Markle ÎNSĂRCINATĂ din NOU?!

După ce Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Casa Regală au apărut tot felul de zvonuri și speculații care spuneau că relația nu va mai rezista mult și că o să asistăam la un divorț cât de curând. Însă în realitate se întâmplă chiar contrariul, Ducii de Sussex se pregătesc să își mărească familia, scrie cancan.ro

Imediat după ce au scăpat de sub tutela familiei regale, cei doi s-au mutat în Canada și intenționează să ducă o viață normală, alături de fiul lor Archie, lucru puțin probabil cât timp sunt în atenția presei. Oricum, departe de regulile stricte de la Buckingham, cuplul se simte mult mai bine și chiar sunt pregătiți să mai apară înca un membru în familia lor.

Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana și cel care a fost alături de Prințul Harry încă din copilărie sprijină decizia celor doi Duci de Sussex. Tot el a declarat că ei vor deveni din nou părinți cât de curând. „Meghan și Harry sunt foarte puternici”

Majordomnul dezminte idee că decizia luată de cei doi le va deteriora mariajul și chiar este sigur că doar îi va apropia mai mult. „Meghan și Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, care gândește cu propria minte. Poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu e așa! Nu am niciun dubiu că iau toate deciziile împreună și că vor avea încă un copil foarte curând”, a declarat Paul Burrell.

Paul Burrell a mai lansat ipoteza conform căreie moartea Prințesei Diana a avut cu siguranță legătură cu decizia luată de Harry după ce a devenit părinte la rândul său.

„Harry era prea tânăr ca să accepte că mama lui s-a stins din viață – asta i-a frânt inima. De atunci, viața lui s-a schimbat, iar acest lucru l-a făcut să se transforme în tânărul pe care îl vedem astăzi. Este furios și uneori se manifestă față de mass-media și față de familia regală. Dar este o persoană cu picioarele pe pământ. Și are talentul mamei lui de a atinge sufletele oamenilor într-un mod unic.” a mai spus fostul majordom al Dianei.


IAN 30, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...