[ X ]
FRESH
Priyanka Chopra şi Nick Jonas aşteaptă primul lor copil? Fotografiile ...
Orhei – CAPITALA DRAGOSTEI! Mii de îndrăgostiți au sărbătorit alături ...
Nu există DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE… Corina Bezdîga: „Iubirea vine ...
Când IUBEȘTE… Modelul Nicoleta Caun: „Sunt în stare să uit de orgoliu, ...

Prințul Harry tocmai ne-a oferit cel mai important indiciu că Meghan Markle ar putea fi însărcinată!

Au existat numeroase speculații în ultimele săptămâni legate de faptul că Ducii de Sussex sunt mai mult decât pregătiți să-și întemeieze o familie, iar acum gestul făcut de Prințul Harry nu face decât să întărească aceste supoziții.

Încă din 19 mai, de când și-au unit destinele, Meghan Markle și al său prinț sunt presați de public să-și întemeieze o familie. Având în vedere că Prințul Harry a recunoscut deja că își dorește cât mai repede copii, iar fosta actriță a declarat, post-nuntă, că britanicul roșcat este cel mai bun soț din lume, așteptăm cu toții cu sufletul la gură vestea cea mare.

Iar Prințul Harry nu face decât să ne dea de bănuit că venirea pe lume a unui bebeluș nu este deloc la mare depărtare în viitor!

meghan-markle-harry-hepta_3744174-718x1024

Ce indiciu ne-a oferit Ducele de Sussex?

Ei bine, Prințul Harry și-a scos la vânzare mașina sport! Și asta după numai un an de folosință. E timpul oare să-și achiziționeze un automobil mai încăpător, destinat familiei? Pentru că alt motiv – în afară de faptul că ar aștepta un copil – zău dacă văd pentru scoaterea la vânzare a mașinii lui atât de dragi! Minunăția de Audi RS6 Avant, un model din 2017, se află listată printre alte mașini de lux de vânzare și își așteaptă noul proprietar.

Vestea că Harry își vinde mașina sport a apărut zilele trecute, când prințul de 33 de ani și-a listat automobilul pe Auto Trader. Având îmbunătățiri de lux, alese chiar de Prinț – cum ar fi scaune încălzite și un acoperiș panoramic – bijuteria pe patru roți a lui Harry este evaluată la nu mai puțin de 71,900 de lire sterline.

Iar redactorul-șef al revistei care a publicat anunțul auto pare că l-a dat pe gol pe prinț…

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle

“Poate că este în căutarea unei mașini de familie”, pune Erin Baker, directorul editorial de la Auto Trader, punctul pe i. “Dacă își dorește așa ceva, îi putem recomanda o Skoda Superb, care a câștigat titulatura de Cea mai bună mașină de familie, la New Car Awards. Sau poate e de preferat o mașină electrică, având în vedere că a condus-o pe Meghan de la altar într-un Jag electric…”, a declarat aceasta. Indiferent de model, încăpătoare să fie, pentru că le dorim recent căsătoriților o familie numeroasă și fericită!

Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle

Prințul Harry a fost văzut la volanul mașinii Audi RS6 Avant anul trecut, când a participat la nunta Pippei Middleton și o avea în stânga lui pe iubita sa de-atunci și actuala lui soție, Meghan Markle.

okmagazine.ro


AUG 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...