[ X ]
FRESH
Cadre super HOT cu iubita lui Cristiano Ronaldo. Georgina, în costum ...
„Petrecerea Burlăcițelor” – PE CINSTE! Viitoarea mireasă Rusanda Cojocaru ...
CONCERT DE VARĂ – la Teatrul Verde din capitală, organizat de Ambasada ...
Petrecerea băiețelului – ÎN STIL SAFARI! Simona Bacaliuc: „Am decupat ...

Prinţul Louis (1) şi-a făcut debutul la balconul Palatului Buckingham. A captat toate privirile la Trooping the Colour!

Patru generaţii s-au aflat sâmbătă în balconul Palatului Buckingham, pentru a sărbători ziua de naştere a Reginei Marii Britanii. Printre toţi membrii familiei regale prezenţi la Trooping the Colour s-au numărat şi cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, iar Prinţul Louis a fost, pur şi simplu, adorabil!

Familia regală britanică şi publicul strâns cu ocazia evenimentului Trooping the Colour au urmărit un spectacol impresionant organizat în onoarea Reginei, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 8 iunie. Nu mai puţin de 1.400 de militari, 400 de muzicieni şi 200 de cai au făcut parte din parada desfăşurată, sâmbătă, în centrul Londrei.

Cea mai mara atracţie a Trooping the Colour trebuie să fi fost show-ul aviatic – din care n-au lipsit avioanele moderne Typhoon, dar şi aeronavele istorice precum Spitfire, Hurricane şi bombardierul Lancaster – care a fost pe placul copiilor aflaţi la balconul Palatului Buckingham.

Prinţul Louis, care are numai 1 an şi aproape două luni, s-a distrat de minune la eveniment. În primă instanţă, cel mai mic copil al Ducilor de Cambridge stătea confortabil în braţe la mămica lui şi a început să facă viguros cu mâna imediat ce Kate i-a arătat primele avioane care se îndreptau spre palat. Micuţul s-a cerut imediat după aceea în braţe la tati şi a continuat apoi să urmărească restul spectacolului aerian. Pur şi simplu adorabil!

okmagazine.ro


IUN 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...