[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

Prinţul William n-a fost prima ei alegere. Primul bărbat de care a fost îndrăgostită Kate e acum un actor celebru

Acum e fericită alături de Prinţul William, cu care are şi trei copii minunaţi. Însă, nu William este bărbatul care i-a cucerit inima prima oară.

Potrivit presei internaţionale, cu mult timp înainte să-l cunoască pe Prinţul William al Marii Britanii, Kate Middleton s-a îndrăgostit de un coleg de clasă, Andrew de Perlaky, care i-a frânt inima. Chipurile, actuala Ducesă de Cambridge a făcut o adevărată pasiune pentru colegul ei de clasă şi a fost distrusă să afle că acesta nu-i împărtăşteşte sentimentele.

Kate şi Andrew au jucat împreună într-o piesă de teatru la şcoală, iar Kate s-a îndrăgostit e el – avea ochii albaştri, părul blond şi o voce angelică. Era cel mai frumos băiat din anul lor şi ajunseseră să se cunoască foarte bine pentru că mergeau împreună şi la cor. Însă, din păcate pentru Kate, Andrew era îndrăgostit deja de altă fată, de prietena lui Kate, Fiona”, povesteşte o biografă celebră.

Peste ani, Andrew a căpătat propria lui faimă, graţie carierei de actor. Acesta a jucat în serialul de succes ”Downton Abbey” şi şi-a schimbat numele în Andrew Alexander. Recunoaşte, însă, că era la curent cu faptul că soţia lui William făcuse o pasiune pentru el: ”Era amuzant, ştiam, îmi spusese cineva, aşa cum se întâmplă de obicei la şcoală.

Chiar dacă mă plăcea, Catherine nu mi-a spus asta niciodată, nu a avut curaj. Una dintre prietenele ei, Fiona, era iubita mea atunci. Ea avea o personalitate mai deschisă… dar oricum era vorba despre o relaţie inocentă, la vremea aceea relaţiile puteau dura şi câteva zile”.

okmagazine.ro


APR 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...