[ X ]
FRESH
Melania Trump, chip de porţelan la un eveniment de la Casa Albă. Cum ...
Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei – într-o ȚINUTĂ ALL WHITE. Uite pe ...
REACȚIA Anastasiei Iacub după scandalul de la „DOM-2”: „De ce femeile ...
I-a aruncat VALIZA și a acuzat-o că e damă de companie! Anastasia ...

Privirea dragostei. Kate și William, DRĂGĂSTOȘI în public de St. Patrick`s Day FOTO//

În weekendul trecut, Kate și William au înfruntat temperaturile scăzute și au participat la ceremonia anuală organizată de St. Patrick`s Day. A fost și ocazia în care i-am văzut pe Ducii de Cambridge mai apropiați ca oricând, făcând risipă de gesturi tandre în public!

E  în ultimul trimestru de sarcină, însă Kate n-a lăsat acest „amănunt” să intervină în fața datoriei față de poporul său. A participat, alături de soțul său, la ceremonia organizată de armata britanică cu ocazia sărbătorii St. Patrick, în Londra.

Zâmbitoare și foarte elegantă, Ducesa de Cambridge n-a dezamăgit nici cu această ocazie. A purtat un outfit tradițional, într-un verde smarald, cu care am mai văzut-o și-n turneul regal recent din Suedia, dar și anul trecut, tot de St. Patrick`s Day. La fel de elegant a fost și Prințul William, care a îmbrăcat cu această ocazie uniforma militară, dat fiind faptul că este Colonelul Gărzii Irlandeze, cea care a defilat în Hounslow, în Londra.

Cu această ocazie, Ducii de Cambridge au făcut ”risipă” de gesturi tandre în public. William poate fi văzut purtându-i de grijă soției sale însărcinate cu al treilea copil, iar Kate sorbindu-l din priviri. Haideți să vedem și noi mai multe fotografii de la festivitățile organizate cu ocazia zilei de St. Patrick!


MAR 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...