[ X ]
FRESH
Iată cine creează rochia de mireasă a lui Meghan Markle. Lista scurtă ...
Model – în ROCHIE de MIREASĂ: „Chiar nu credeam că arăt așa de dulce”FOTO//
Patru vedete autohtone S-AU PUS PE SLĂBIT! Află CINE luptă cu KILOGRAMELE ...
Un interpret a atins MAJORATUL și a dat MARE PETRECERE!FOTO//

Privirea dragostei. Kate și William, DRĂGĂSTOȘI în public de St. Patrick`s Day FOTO//

În weekendul trecut, Kate și William au înfruntat temperaturile scăzute și au participat la ceremonia anuală organizată de St. Patrick`s Day. A fost și ocazia în care i-am văzut pe Ducii de Cambridge mai apropiați ca oricând, făcând risipă de gesturi tandre în public!

E  în ultimul trimestru de sarcină, însă Kate n-a lăsat acest „amănunt” să intervină în fața datoriei față de poporul său. A participat, alături de soțul său, la ceremonia organizată de armata britanică cu ocazia sărbătorii St. Patrick, în Londra.

Zâmbitoare și foarte elegantă, Ducesa de Cambridge n-a dezamăgit nici cu această ocazie. A purtat un outfit tradițional, într-un verde smarald, cu care am mai văzut-o și-n turneul regal recent din Suedia, dar și anul trecut, tot de St. Patrick`s Day. La fel de elegant a fost și Prințul William, care a îmbrăcat cu această ocazie uniforma militară, dat fiind faptul că este Colonelul Gărzii Irlandeze, cea care a defilat în Hounslow, în Londra.

Cu această ocazie, Ducii de Cambridge au făcut ”risipă” de gesturi tandre în public. William poate fi văzut purtându-i de grijă soției sale însărcinate cu al treilea copil, iar Kate sorbindu-l din priviri. Haideți să vedem și noi mai multe fotografii de la festivitățile organizate cu ocazia zilei de St. Patrick!


MAR 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII