[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Kanye West nu mai suportă ținutele sexy ale soției lui, Kim Kardashian
Împlinește 80 DE ANI! Andrei Năstase: „Pentru mine, Mama este icoana ...
La 1 AN DE CĂSNICIE, Kătălina Rusu – SURPRINSĂ de soțul său! Artista, ...
Rețetă transmisă DIN TATĂ-N FIU! Gheorghe Cavcaliuc: „Pentru un bărbat ...

Programul draconic impus de Angelina Jolie lui Brad Pitt. Un judecător a amenințat-o cu pierderea custodiei copiilor!

De când și-au anunțat separarea, Angelina Jolie și Brad Pitt poartă un război rece prin tribunale. Motivul? Custodia celor șase copii și dreptul fiecăruia dintre ei de a petrece cât mai mult timp cu odraselele lor.

Până acum, Angie a fost cea care a deținut custodia totală a copiilor, în timp ce Brad a primit dreptul de a-i vedea de câteva ori pe lună. Și dacă aranjamentul acesta a ținut o vreme, acum Brad este frustrat că se îndepărtează tot mai mult de copiii lui și că aceștia o preferă pe mama lor în detrimentul lui.

Așa că a acționat în istanță și a obținut, printr-un ordin judecătoresc, dreptul la mai multe ore petrecute în compania celor șase copii. Astfel, Angie este în pericol să piardă custodia totală a copiilor dacă nu se supune acestei noi decizii. Potrivit acestui nou ordin, Brad va avea voie să vorbească telefonic, fie prin apel, fie prin mesaje, direct cu copiii lui, fără ca Angie să mai monitorizeze interacțiunile, așa cum se întâmpla până acum. Ba mai mult, pe timpul verii, Brad a primit dreptul la mai multe întrevederi cu cei șase copii.

Astfel, Brad va putea să-și vadă copiii timp de 10 zile la începutul lunii iunie, în Londra. El va petrece cu unul sau doi copii deodată, câte patru ore pe zi. Apoi, la sfârșitul lunii iunie, va primi câte 10 ore pe zi cu copiii, în timp ce-n iulie va putea să fie în preajma lor chiar și patru zile consecutive. Iar în iulie, la sfârșit, cei șase copii vor merge în Los Angeles cu el pentru a petrece o săptămână împreună.

www.okmagazine.ro

 


IUN 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...