[ X ]
[ X ]
FRESH
Anna Kournikova și Enrique Iglesias s-au căsătorit, în mare secret, ...
Primarii Nina Cereteu și Victor Bogatico – DIN NOU, PĂRINȚI. Iată ...
Soția lui Ilan Șor și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin – ...
Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1. Prima declarație a vedetei ...

Întâi psoriazis, acum altă boală gravă. Ea este vedeta care a primit un diagnostic șoc, la 38 de ani

Vedeta de reality show Kim Kardashian a fost anunţată de medici că ar putea suferi de o boală autoimună, lupus, după ce un test de depistare a anticorpilor a ieşit pozitiv, scrie libertateapentrufemei.ro.

Vestea a fost primită chiar când vedeta filma pentru un episod din reality show-ul său, „Keeping Up with the Kardashians”. În vârstă de 38 de ani, actuala soţie a cântăreţului Kanye West spune că a avut mai multe simptome îngrijorătoare, care au determinat-o să facă investigaţii medicale.

M-am simţit atât de obosită, am avut stări de greaţă, iar mâinile mele s-au umflat. Simt, efectiv, că sunt dărâmată”, povestește ea.

Iniţial, Kardashian West a speculat că ar putea suferi de artrită reumatoidă, dar a decis să ceară opinia unui medic profesionist.

Iar vestea dată de medic a căzut ca un trăsnet. Testele de sânge au relevat anticorpi asociaţi bolii lupus şi artritei reumatoide. Lupusul este o boală autoimună, care apare atunci când sistemul imunitar al unei persoane atacă propriile ţesuturi şi organe, cauzând inflamaţii.

Și Toni Braxton suferă de aceeași boală, fiind nevoită să petreacă lungi perioade de timp în spital.


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...