[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

PSY, interpretul hitului „Gangnam Style”: Vodka este prietena mea cea mai bună'' Ce schimbat e artistul

Artistul sud-coreean PSY, de 42 de ani a devenit cunoscut în toată lumea după ce a lansat, în 2012, hitul său „Gangnam Style”. Videoclipul a ajuns primul pe YouTube şi a ajuns la un miliard de vizualizări, iar restul este istorie. Dar unde este PSY astăzi?

În acest moment, hitul său are peste 3,6 miliarde de vizualizări pe platformă, iar canalul său „oficialpsy” a acumulat peste 7,6 miliarde de vizionări la toate videoclipurile. De asemenea, dansul care a fost asociat cu piesa a devenit la fel de celebru. Park Jae-Dang a mai lansat încă câteva hituri şi a rupt toate recordurile cu succesul său. Cu toate acestea, în 2020, el nu este de găsit..

În mod neaşteptat, după această popularitate ireală, artistul s-a îndepărtat de scenă şi de mass-media. Cu toate acestea, Park Jae-Dang lucrează în continuare în industria muzicală. Artistul a încercat, încă din anul 2000, să se impună pe piaţă  cu melodiile şi mişcările sale de dans unice, dar succesul a venit abia în 2012. În paralel, artistul reuşise să îşi consolideze şi o carieră militară, iar asta l-a ţinut departe de scenă. În 2009 a revenit însă puternic pe piaţă şi nimic nu i-a mai stat în cale.

Până în 2012, a devenit unul dintre primii artişti sud-coreeni de pe scena globală. Cu succesul său, s-a născut K-Pop, un gen care a fost abordat de-a lungul timpului de numeroşi muzicieni şi de grupuri. În 2013, Park Jae-Dang a recunoscut că imensa faima dobândită i-a afectat în mod negativ viaţa. A început să bea şi, la un moment dat, a mărturisit că vodka este pentru el cea mai bună prietenă. De asemenea, a început să fie marcat de trăirile grele din copilărie şi de necazurile pe care le-a avut cu tatăl său.

În 2013, a lansat cel de-al doilea cel mai mare hit al său, „Gentleman”, care are în prezent peste 1,3 miliarde de vizualizări pe YouTube. Treptat, a început să-şi piardă faima, până când a dispărut aproape complet de pe scena. Singurul lucru de luat în seamă în tot acest tablou este imaginea cu care artistul se afişează în 2020. Jae-Dang a pierdut mult în greutate şi uimeşte cu noul look.

Astăzi, îşi petrece timpul muncind din greu la casa sa de producţie.

okmagazine.ro


IUN 1, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...