[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

Pusă la zid că S-A OPERAT, Loredana Groza a dat ADEVĂRUL pe faţă! A apelat sau nu la ESTETICIAN? „Nu ne naştem perfecţi”

De-a lungul timpului, Loredana Groza a fost pusă la zid de fani și acuzată că a apelat prea mult la bisturiul medicului estetician. Fără să mai stea pe gânduri, artista a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor, scrie cancan.ro

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Loredana Groza a pozat provocator în Playboy și „a rupt gura târgului”. De-a lungul timpului, artista a avut numeroase apariții, care mai de care mai sexy, iar în ultimii ani, Loredana Groza nu a încetat să-și uimească fanii. Și-a schimbat imaginea, stilul vestimentar a devenit unul mult mai obraznic, dar se pare că tot ce a făcut cântăreața a fost pe placul fanilor săi.

Deși are un aspect impecabil, fanii au pus-o la zid de foarte multe ori și au acuzat-o că a abuzat de bisturiul esteticianului. Sătulă până peste cap de aceste lucruri, Loredana Groza a mărturisit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că nu operațiile ne fac mai frumoși, dar cu toate acestea, nimeni nu se naște perfect. Artista a oferit un răspuns destul de evaziv și nu a spus, cu subiect și predicat, că nu s-a operat.

Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declaratLoredana Groza, într-o emisiune tv.


IAN 31, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...