[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Radu F., bloggerul din România, pe care îl citeau toate femeile, nu mai scrie: „Nu neapărat că are ultimul cuvânt, dar soția mea...”

Nu există internaut (mai ales de sex feminin) care să nu-l fi citat sau copiat măcar o dată pe blogger-ul Radu F. Constantinescu, transformându-l astfel în unul dintre cei mai vizibili bărbați din România. Totuși, de ceva vreme, nu prea au mai avut ce să copieze. Radu F. Constantinescu nu mai scrie pe blog, scrie www.libertatea.ro.

Și-a transformat scrierile de pe blog în cărți, care s-au vândut imediat ce au ieșit pe piață, însă, în momentul în care a decis să scrie împreună cu soția lui, Ramona, a cam rărit postările de pe blog, dând „vina” pe nimeni alta decât partenera lui de viață.

„Ai pus degetul pe o rană. Într-adevăr, Ramona, vezi, tot femeia, nu neapărat că a avut ea ultimul cuvânt în singura carte pe care am scris-o împreună, ultimul cuvânt din carte este realmente scris de ea, a venit cu o idee complet nouă pentru noi. În sensul că-și dorește ca din noua carte să nu fie niciun text care să fi apărut pe blog. Noi credem că facem o treabă foarte bună și unele lucruri sunt chiar sunt dincolo de politicaly corect. Eu cred că adevărul este adevăr. Dacă eu cred că ăla e, pe ăla îl spun. Și ca atare, pentru că muncim foarte tare pentru acest al doilea volum din „Psihologie pentru oameni obișnuiți”, nu prea mai pot. Gândul meu este tot acolo. Nu este ca pe blog. Știi oamenii când întră pe Facebook își doresc să găsească dacă se poate în trei rânduri tot. Și răspunsul la „dacă sunt sau nu blondele proaste”, și sensul vieții, într-o poză dacă se poate. Nu se poate așa. Noi am încercat să concentrăm cât mai mult și am, de exemplu, un capitol despre recompense false sau adevărate și cum reacționează psihicul la aceste recompense, pe care am încercat să-l rezumăm, dar mai mic de 20 de pagini nu a ieșit neam. Imaginează-ți 20 de pagini pe blog, să-l citești eventual și de pe telefon”, ne-a declarat Radu, care susține că nu și-a uitat niciodată prietenii virtuali și cărora încearcă să le răspundă la mesaje și întrebări în limita timpului de care mai dispune. „Din cauza asta nu am mai scris. Nu poți să stai cu mintea în două locuri. Dar pentru că oameniȘi vin cu întrebări în fiecare zi și unele dintre ele sunt întrebări la care am răspuns deja, este adevărat că mai „reciclez”. Spre deosebire de alți oameni din branșă eu reciclez ideile mele. Deci sper să nu fie chiar atât de grav”, a mai spus blogger-ul.

Radu F. Constantinescu nu mai scrie pe blog, ci merge la sală

Chiar dacă nu mai are nevoie de nicio precizare, reamintim totuși că Radu F Constantinescu este celebru pentru postările pe care le face vizavi de problemele amoroase ale oamenilor și vorbește fără perdea de soluționarea lor. Așa că, absența lui de pe blog a produs suferința multor femei care așteptau sfaturile lui. Mai nou, Radu sfătuiește ca oamenii să-și verse năduful în sala de antrenamente, sportul ajutând la eliberarea de energii negative.„Sexul de unul singur arde și mai puține calorii. Adevăratul motiv pentru care mă vedeți la o sală de fitness este că eu sunt bătrân și am o soție tânără și frumoasă, pe care mulți oameni o caută pe site-urile de socializare, cu așa zise propuneri de colaborare și atunci alerg după tinerețe”, ne-a mai spus Constantinescu, recunoscând că în tinerețe a fost sportiv de perfomanță, însă în ultimii ani s-a dedicat mai mult scrisului.„Adevărul adevărat este că eu am făcut sport de performanță. În 1993-1994, adică înaintea Erei noastre, am prins două finale naționale la culturism. Era și o perioadă mai ușoară, cu mai puțini steroizi, puteai să concurezi curat și mi-aș dori forma de atunci. Doar că atunci era foarte simplu. Acum parcă totul e mai greu”.

 


NOI 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...