[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Stil de ducesă! Kate Middleton adoră rochiile înflorate vara
E SELECTIVĂ! Katy Rain a spus CUM ÎȘI ALEGE invitații la emisiunea ...
După experiența de la Eurovision, Pasha Parfeni anunță O NOUĂ COLABORARE ...
Sia, dezvăluiri sfâşietoare: "M-am gândit de multe ori la sinucidere ...

Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș vor să-și facă o nouă trupă, după modelul ABBA. Foștii O-Zone cântă cu nevestele!

Nostalgici după perioada în O-Zone a cunoscut succesul la nivel global, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș nu exclud posibilitatea de a-și uni forțele într-un nou proiect muzical. De data aceasta, cu partenerele lor de viață!

Revenit pentru câteva zile în România, ca să susțină un concert, Arsenium – cum își spune pe scenă Arsenie – a profitat de vizită și s-a revăzut cu fostul Picasso’ din textele pieselor O-Zone, Radu Sârbu, singurul membru al grupului care a rămas în țara noastră. Parcă la ani lumină de perioada în care se întâlneau doar accidental, cei doi au reînnodat legătura, s-au reapropiat și chiar au ieșit împreună la un eveniment monden.

Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș vor să-și facă o nouă trupă, după modelul ABBA

2-8-964x1024

Arsenie Todiraș a vizitat studioul lui Radu și a discutat cu el despre un nou proiect muzical, în familie, care, mai în glumă, mai în serios, se vrea un nou Ace of Base sau, de ce nu?, o variantă românească a popularei trupe suedeze ABBA! Ineditul grup ar urma să le aibă în componență, pe lângă cei doi foști O-Zone, pe partenerele de viață ale acestora, care nu sunt străine de lumea muzicii.

Radu face de ani buni echipă cu mama celor trei copii ai săi, Anna Sîrbu (Sianna), cu care a scos multe piese de succes. Iar jumătatea lui Arsenie este Dj Layla; cei doi au fost prezenți, ca duet, la o petrecere, weekendul trecut, iar lumea i-a apreciat foarte mult.

Cei trei au cucerit piața muzicală din Rusia cu proiecte solo

o-zone-945x1024

După momentele de glorie și nebunie din anii de succes ai O-Zone, Radu Sârbu (39 ani) s-a dovedit singurul din formație care a ales un business profitabil. Compozitorul este o reală fabrică de hituri, mai ales pentru piața estică, fiind unul dintre cei mai ceruți compozitori în Rusia! Tot acolo a cunoscut succesul, dar nu la nivelul lui Radu, și Arsenie.

După despărțirea de cei doi, Dan Bălan s-a mutat în Statele Unite, însă nu abandonează nici el zona de influență a Rusiei, unde are cele mai multe concerte. Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș s-au aflat împreună pe aceeași scenă, anul trecut, la 12 ani de la dizolvarea trioului O-Zone, pentru două recitaluri, la București și Chișinău. Dragostea din tei’, Numai tu’, De ce plâng chitarele’ au adus profituri uriașe formației O-Zone și în mod special lui Dan Bălan, trupa reușind să vândă circa 12 milioane albume.

libertatea.ro


OCT 17, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...