[ X ]
FRESH
A fost dată de gol? La finalul acestui an, Meghan Markle va anunţa ...
La 3 ani de la NUNTĂ, o prezentatoare TV a îmbrăcat, din nou, ROCHIA ...
Lilu și soțul ei au vorbit despre DIVORȚ: „Uneori te ajunge la os”
Kim Kardashian şi Kanye West se despart? Rapperul se mută la Chicago!

Randi a vorbit despre un secret pe care l-a ţinut ascuns până acum: "Nu-mi plăcea, dar nu ştiam ce să fac"

Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut drept Randi, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori de la noi este invitatul Florentinei Fântânaru în emisiunea ”Dincolo de aparențe”, unde vorbește deschis despre viața sa pe scenă și dincolo de ea, despre iubire și familie, dar și despre timiditatea cu care s-a luptat ani la rând, scrie www.spynews.ro.

Randi a cunoscut succesul cu mai bine de zece ani în urmă, pe vremea când forma trupa Morandi împreună cu Marius Moga. Deși erau foarte apreciați de public și piesele lor erau mereu în topuri, Randi susține că se lupta cu timiditatea și nu-i plăcea deloc această latură a sa.

”Nu-mi plăcea că sunt timid, dar nu știam ce să fac să fiu altfel. M-a ajutat scena, cu siguranță, și oamenii cu care am intrat în contact. De-asta am și purtat ochelari în câteva sute de concerte. Nu știam cum să privesc oamenii, ce să le transmit, așa cu ochelarii puteam să mă și ascund și să mă uit în altă parte. Ușor, ușor am renunțat la ei. Nu deodată. Aveam câte o zi în care simțeam că mă pot uita în ochii oamenilor. Acum nu mai port nici vara ochelari, cred că vreau să recuperez perioada aia”, a declarat Randi în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

Artistul și-a amintit și de primul concert care, după spusele sale, ar fi fost un dezastru. Lipsa experienței asociată cu ghinionul și câteva mici neînțelegeri au transformat prima întâlnire live cu publicul într-o experiență deloc plăcută.


SEP 28, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...