[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

RÂZI CU LACRIMI// Elena Udrea, ÎN CEA MAI TARE IPOSTAZĂ de când e POLITICIAN!

Viaţa de politician nu este întotdeauna doar lapte şi miere, banchete şi recepţii, ci presupune şi nervi, stres, oboseală şi, mai ales în apropierea alegerilor, coborârea în rândul omenilor simpli.

Aşa s-a întmplat, zilele trecute, şi cu Elena Udrea. Recent plecată din Partidul Democrat Liberal pentru a se alătura nou formatei formaţiuni Mişcarea Populară, sexy politiciana a părăsit Capitala pentru a face campanie şi a lansa noi sedii ale partidului.

O astfel de lansare de sediu a avut vineri şi în comuna Borcea din judeţul Călăraşi. Alături de un alt fost membru PDL de vază, actual coleg în Mişcarea Populară, Cristian Preda, Elena Udrea a lansat nou sediu PMP.

La finalul ceremoniei, aşa cum se obişnuieşte, poza de grup cu membrii noului partid. Dar, la ţară ca la ţară. Nu se ţine cont de rang şi de etichetă, toată lumea este veselă şi, mai ales, primitoare. Aşa se face că, poza de grup a ieşit una de tot râsul: în stânga imaginii, Elena Udrea cu un buchet de flori albe, ambalat în hârtie albastră – culorile PMP -, în dreapta imaginii Cristian Preda hohotind, ambii ţinuţi prieteneşte de după umeri de un personaj în trening şi cu fes, mândru şi protector.

Fundalul însă era sarea şi piperul, pentru că personajul central purta „coarnele” unui consătean, probabil invidios, în timp ce restul asistenţei, alţi doi bărbaţi, păreau uşor depăşiţi de situaţie.

Dar tocmai pentru ineditul situaţiei şi pentru a demonstra că nimeni nu-i perfect, Elena Udrea a ales să posteze imaginea pe pagina ei de socializare.

udrea1

 

sursa: libertatea.ro

 


APR 1, 2014 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...