[ X ]
FRESH
Ce stylish a fost prima-doamnă a Franţei la întâlnirea de la Palatul ...
Timpul de afară rezonează cu STAREA SA INTERIOARĂ! Prezentatoare TV: ...
Iată cele 9 FINALISTE ale concursului Miss Continental Moldova! FOTO//
Ce fiică frumoasă are Jennifer Lopez! Emma îi seamănă perfect mamei ...

Reacţia incredibilă pe care Meghan Markle a avut-o când şi-a văzut pentru prima dată rochia de mireasă după nuntă

Întreg mapamondul a aşteptat, în această primăvară, momentul în care Meghan Markle va apărea îmbrăcată în rochia de mireasă, iar soţia Prinţului Harry nu şi-a dezamăgit fanii, scrie okmagazine.ro.

Ducesa de Sussex a avut o rochie de mireasă care a reuşit să atragă toate privirile şi care, se pare, a uimit-o chiar şi pe ea. Potrivit celor de la revista „People“, în documentarul „Queen of the World“ va putea fi văzută reacţia incredibilă pe care Meghan Markle a avut-o când şi-a văzut pentru prima dată rochia de mireasă după nuntă.

Rochia Ducesei de Sussex a fost creată de Givenchy, iar cel care a tras cel mai mult atenţia a fost voalul de 5 metri, deoarece broderia de la nivelul tivului a reprezentat flora celor 53 de state din Commonwealth. Se pare că cei care au realizat voalul au lucrat sute de ore la el și au fost nevoiți să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu-l murdări.

„Doamne, 53 de state. O să fim foarte ocupaţi“, spune Meghan Markle în documentarul „Queen of the World“, după ce îşi vede rochia de mireasă pentru prima dată după nuntă.

meghan-markle-reactie-rochie-768x435


SEP 19, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...